HandenVrij Basis+

Met onze verzuimoplossing HandenVrij Basisis de loondoorbetaling van de medewerkers van uw klant verzekerd. Bij deze verzuimoplossing regelt uw klant de verzuimbegeleiding zelf in de eerste twee weken dat een medewerker ziek is. Ook krijgt uw klant alleen in het eerste ziektejaar interventies vergoed. Deze verzuimoplossing kan aangevuld worden met werknemersverzekeringen, zodat het inkomen van de medewerkers van uw klant op peil blijft bij ziekte.

Let op: De verzuimoplossing HandenVrij Basis+ is alleen beschikbaar voor de sector agrarisch/groen.


Welke onderdelen bevat HandenVrij Basis+?

Onze verzuimoplossing HandenVrij Basis+ bestaat uit de onderdelen die hieronder zijn vermeld.


Verzuimverzekering

Met onze verzuimverzekering verzekert uw klant zichzelf van doorbetaling van personeel bij ziekte. De verzuimverzekering keert uit als een van de medewerkers ziek is. U kunt onze verzuimverzekering volledig afstemmen op de persoonlijke voorkeuren van uw klant.

Arbodienstverlening

Met onze preventieve aanpak houden wij medewerkers gezond. Ook begeleiden wij zieke medewerkers van uw klant met als doel een gezonde terugkeer op de werkvloer. Bij de keuze voor Basis regelt uw klant zelf de eerste twee weken van de verzuimbegeleiding.

Interventies

Een interventie zorgt voor een snellere terugkeer naar het werk (re-integratie). Of kan voorkomen dat een medewerker zich ziek meldt. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde interventiebureaus.

Onze experts

Als klant van Sazas staan onze experts voor uw klant klaar. De Verzuimexpert of WIA-expert helpen uw klant bij verzuim-beheersing. En de Regres-specialist helpt bij het instellen van verhaal als de arbeidsongeschiktheid van een medewerker veroorzaakt is door iemand anders.
Bij welke sector hoort uw bedrijf?