Machtigen van uw boekhouder in MijnSazas

Veel werkgevers kiezen er voor om de administratie rondom hun verzekering door hun boekhouder of accountant te laten verzorgen. Wel zo handig. Via ons digitale loket MijnSazas kunt u een ziekmelding doorgeven of gegevens van een werknemer wijzigen. Wilt u dat laten verzorgen door uw boekhouder? Zorg dan wel dat u hem of haar machtigt via MijnSazas. Anders kan uw boekhouder dit niet voor u doen.

Machtig uw accountant voor het regelen van uw verzekeringszaken in MijnSazas

Het is belangrijk zelf uw accountant te machtigen in MijnSazas. Waarom is dit? Om uw gegevens te beschermen. De toegang tot uw gegevens werkt met een wachtwoord. Wilt u dat uw accountant de gegevens kan bewerken? Geef dit dan aan in MijnSazas. Zonder uw toestemming kunnen wij dit niet verzorgen. Ook niet als uw accountant hierom vraagt. Dat doen wij om uw gegevens veilig te stellen.

Hoe machtig ik mijn accountant in MijnSazas?

Ga naar het kopje 'Profiel' rechtsboven in het scherm. Indien de gegevens van uw accountant ons bekend zijn, staan hier de gegevens van uw accountant. U kunt hier uw accountant machtigen door te kiezen voor de optie ‘Wijzig’ en de optie ‘Gemachtigd’ aan te vinken.

Is uw accountant nog niet bekend bij Sazas, stuurt u dan een email naar info@sazas.nl om aan te geven wie uw accountant is. Wij voegen dan uw accountant toe en vervolgens kunt u zelf de machtiging in MijnSazas aanzetten op de hierboven beschreven manier.

U kunt in uw profiel ook uw emailadres wijzigen voor de 'Wachtwoord vergeten' functie, uw wachtwoord wijzigen en de machtiging weer intrekken. 

Gepubliceerd op 2 februari 2016

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: