Ons verzekeringsvoorstel ontvangen?

U heeft van ons het verzekeringsvoorstel ontvangen voor uw verzuimverzekering eventueel in combinatie met uw verzuimpakket.

Wat verandert er? De belangrijkste wijzigingen voor u op een rij:

Het verzuim is stabiel in onze sector

Dat is mooi. Dat betekent dat het niet nodig is de premies algemeen te verhogen. Wel kan het zo zijn dat de premie wordt aangepast in uw individuele situatie. Per bedrijf wordt namelijk gekeken naar verandering in het verzuimrisico en de loonschade.

Poortwachtergarantie

Heeft u als klant het verzuimpakket Compleet? Dan krijgt u kosteloos een upgrade met Poortwachtergarantie. Dit houdt in dat wij in samenwerking met onze arbodienst een garantie afgeven op het voldoen aan de Wet Poortwachter. Lees op onze kennisbankpagina over de Poortwachtergarantie wat dit inhoudt.

Het verzuim is stabiel

De agrarische en groene sector is een sector met veel fysieke arbeid. We mogen dan ook trots zijn op het feit dat onze sector opvalt door zijn stabiele en lage verzuimpercentage, ondanks dat de sector vergrijst. Oudere mensen verzuimen niet vaker, maar als ze verzuimen, verzuimen ze wel wat langer. Het sectorprogramma ‘Werken aan Morgen’ richt zich op de aanpak van dat verzuim, zodat onze sector ook gezond blijft in de toekomst. Daarnaast zetten we bedrijfsartsen, re-integratieadviseurs en preventieadviseurs in, om verzuim succesvol terug te dringen. Door deze begeleiding in combinatie met snelle interventies en goede programma’s, wordt u als werkgever ontzorgd en leidt dit tot gemak en efficiëntie. Met onze Verzuimdesk zitten we ook heel dicht op het korte verzuim. Door onze complete alles-in-1-aanpak, die bestaat uit verzekeren, verzuimbegeleiding en verzuimoplossingen blijft het ziekteverzuim in onze sector stabiel en kunt u zich richten op waar het voor u echt om draait: ondernemen.

Hoe doet Sazas het? Bekijk de resultaten van verzuim binnen agrarisch en groen hier.

Overige premies

De PLUS-premie voor werknemers is ook in 2017 0,79%. Het premiepercentage voor de verzuimpakketten blijft gelijk.

Bekijk hier de Sazas premies 2021.

Wijzig uw verzekeringspakket snel en gemakkelijk met MijnSazas

In MijnSazas geeft u eenvoudig al uw wijzigingen door en raadpleegt u belangrijke informatie op het moment dat het u uitkomt. Tot 1 december kunt u gebruik maken van onze PremieRekenModule. U ziet meteen wat het effect is van het wijzigen van bijvoorbeeld uw eigenrisicoperiode voor uw premie. Wel zo handig!

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief voortaan digitaal ontvangen?  Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief. Vergeet niet ook op de link te klikken van onze bevestigingsmail.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: