Handige stappen Wet Poortwachter

Is één van uw werknemers ziek? Dan komt er nogal wat u op af. Als werkgever bent u ook verantwoordelijk voor de begeleiding en re-integratie van een zieke werknemer. Er zijn wettelijk een aantal stappen bepaald vanuit de Wet Poortwachter die gevolgd moeten worden bij ziekte. Hoe zit dat ook alweer? Welke stappen moet u dan volgen en wanneer? En wat moet u precies doen?

Wij begrijpen dat u niet dagelijks te maken heeft met verzuim. Als verzuimspecialist zijn we dagelijks bezig met de aanpak van verzuim. We  kunnen u helpen om inzicht te geven in de Wet Poortwachter bijvoorbeeld. Daarom hebben we een handig stappenplan voor u ontwikkeld. In dit stappenplan Wet Poortwachter ziet u precies op welk moment welke actie moet worden ondernomen. Ook leest u hier wat wij voor u doen als u bij ons verzekerd bent en de verzuimbegeleiding via ons heeft geregeld (in samenwerking met Zorg van de Zaak en Stigas). Dit stappenplan kunt u downloaden via onderstaande link.

Let op: dit stappenplan is erop gericht dat u de verzuimbegeleiding bij Zorg van de Zaak via ons heeft ondergebracht.

Vindt u het handig dit stappenplan in print te ontvangen?

Dan sturen wij u graag een exemplaar toe. Stuur een mail naar marcom@sazas.nl met daarop uw adresgegevens en wij zorgen dat u een exemplaar per post ontvangt.

Wist u trouwens dat u automatisch Poortwachtergarantie krijgt bij het Verzuimpakket Compleet? Daarmee geven wij een garantie op onze aanpak bij verzuim af. Lees wat onze Poortwachtergarantie inhoudt.

Gepubliceerd op 24 oktober 2017

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: