Vergeet niet uw definitieve lonen door te geven in MijnSazas

Heeft u eindafrekening voor het premiejaar 2016 gekozen? Vanaf 1 februari tot 1 april 2017 kunt u de definitieve lonen van 2016 doorgeven via MijnSazas.

Hoe werkt het?

U geeft altijd achteraf de definitieve lonen van uw werknemers aan ons door via de eindafrekeningstool in MijnSazas, uw online omgeving. Bij de opgave van de definitieve lonen hoeft u niet om te rekenen naar lonen op jaarbasis: dat doen wij voor u. U vult op de genoemde tool alleen de daadwerkelijke lonen in.

Bent u accountant?

In MijnSazas ziet u snel welke werkgevers eindafrekening hebben. Dit herkent u aan een rood bolletje achter de werkgever. Een rood bolletje betekent ook dat de eindafrekening nog doorgegeven moet worden. Zodra de eindafrekening definitief is doorgegeven verandert het bolletje in de kleur groen.

TIP:Controleer eerst of alle dienstverbanden nog up to date zijn voordat u de eindafrekening 2016 invult. Het invullen van de eindafrekening kan zonder handleiding.

Bijzonderheden

Als een werknemer langer dan een half jaar arbeidsongeschikt is, dan ziet u een driehoekje met een uitroepteken achter de werknemer staan. Hier is dan iets aan de hand. Er verschijnt dan de volgende tekst: 

LET OP! Heeft u het loon van de arbeidsongeschikte werknemer conform CAO na een half jaar van ziekte verlaagd? Dan moet u voor de eindafrekening toch het volledige en ongekorte jaarloon (100%) opgeven.

Vragen

Voor vragen verwijzen wij u naar ‘Veel gestelde vragen’ in het menu. Hieronder vindt u ‘Eindafrekening’. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer: 088 56 79 100.
Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: