Wilt u besparen op uw verzuimkosten?

Als ondernemer is uw nummer één prioriteit: een succesvol bedrijf met een goed draaiende productie en goed presterende medewerkers. Ziek personeel kunt u niet gebruiken. Dat kost tijd en geld. Bovendien betekent dit veel regelwerk. Kortom: verzuim kost teveel. Sazas helpt bedrijven de risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid te beheersen en de kosten laag te houden.

Sazas helpt de kosten van verzuim laag te houden

Onze verzuimverzekering geeft u als ondernemer grip op het financiële risico van verzuim. Dat kunt u combineren met de verzuimbegeleiding: zieke werknemers worden begeleid om gezond terug te keren naar het werk. We ondersteunen u ook bij het voldoen aan wettelijke verplichtingen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid: de Wet Verbetering Poortwachter. We bieden Poortwachtergarantie (geen risico op loonsanctie bij UWV).

Sazas helpt ook uw verzuimkosten omlaag te brengen door onze programma’s die erop gericht zijn verzuim te voorkomen en verminderen. Dat is onze complete alles-in-1 aanpak. De voordelen van onze alles-in-1 aanpak:

  • U bespaart op uw verzuimkosten.
  • U voorkomt en vermindert verzuim.

Hoe werkt het?

Kies voor onze alles-in-1 aanpak en wordt klant bij Sazas. Bereken nu uw premie. Of neem contact op met onze Klantadviseurs via 088 56 79 100 of info@sazas.nl.

Gepubliceerd op 6 februari 2017

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: