Geef eindafrekening aan ons door

Het is weer zover. Heeft u gekozen voor Eindafrekening (bij uw verzuimverzekering), of verzorgt u dit voor uw relatie(s)? U kunt de definitieve lonen over 2017 binnenkort weer doorgeven. Van 1 februari tot 1 april kunt u via MijnSazas eindafrekening bij ons doorgeven.

Hoe kan ik het definitieve loon doorgeven?

Dat hoeft alleen als u eindafrekening heeft. U ontvangt hierover bericht via een brief. Vanaf 1 februari kunt u via MijnSazas het definitieve loon doorgeven. Bent u accountant en verzorgt u de eindafrekening voor uw relatie(s)? Dan ziet u snel en overzichtelijk welke werkgevers eindafrekening hebben en of de eindafrekening bij ons is doorgegeven.

Vrouw-geeft-eindafrekening-door.jpg

Hoe zie ik, als accountant, welke werkgevers eindafrekening hebben?

In het overzicht ziet u achter de gegevens van de werkgever een rondje. Dat betekent dat de werkgever eindafrekening heeft. Is dit rood? Dan betekent dat dat de gegevens voor eindafrekening nog niet zijn doorgegeven. Na het doorgeven van eindafrekening verandert het rondje in groen.

Let goed op!

Is een werknemer langer dan een half jaar ziek? Dan ziet u in het overzicht, bij deze werknemer, een driehoekje met een uitroepteken staan. Volgens de cao mag u dan 90% van het loon doorbetalen. Voor eindafrekening is het belangrijk dat u het volledige loon doorgeeft, 100% dus.

Handig

Onder 'Veel gestelde vragen' vindt u meer informatie over Eindafrekening. Natuurlijk helpen we u ook graag verder met vragen of als u hulp nodig heeft. Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 088 5679 100.

We zijn langer open

We zijn tot 1 maart tot 20:00 uur geopend, zodat we u ook in de avonduren kunnen helpen met al uw vragen over eindafrekening. Ook met andere vragen helpen we u natuurlijk graag verder.

Gepubliceerd op 24 januari 2018

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: