Sazas 25 jaar

Dit jaar bestaat Sazas 25 jaar. Graag vieren we dit met u door kennis en inspiratie te delen. Op donderdag 22 november 2018 van 12:00 tot 20:00 uur organiseren wij het evenement 25 jaar Sazas: Vitale mensen in gezonde bedrijven. Dit op een duurzame locatie: Inn Style in Maarssen.

Een middag vol inspiratie

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid gaan hand in hand en aan het eind van deze dag heeft u inspiratie en handvaten om beiden praktisch toe te passen in uw eigen bedrijf. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en onze uitnodiging is voor twee, dus u kunt iemand meenemen. Meld u snel aan. 

Het programma

12:00 – 13:00 uur

Inloop met lunch

13:15 – 13:30 uur

Dagopening door dagvoorzitter Astrid Joosten

13:35 – 13:55 uur

Hans van Bussel (Algemeen Directeur Sazas) en Marcella Bense (voorzitter RvC Sazas) nemen u mee in de afgelopen 25 jaar en geven u een vooruitblik naar de komende jaren.

14:00 – 14:45 uur

Spreker Jaap Bressers over het omgaan met (duurzame) veranderingen. Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in organisaties weet Jaap mensen te inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Door net dat kleine beetje extra te doen, kunt u het verschil maken. Voor uzelf, voor collega's en uw klanten.

15:30 – 16:30 uur

Parallelsessies (maak uw keuze voor één van de vier sessies via deze link). Sprekers parallelsessies:Eelco de Haan (Sazas): “De voorwaarden voor een financieel gezonde onderneming”

Financieel gezonde en vitale medewerkers verrichten met meer aandacht hun werk. En dat merkt u als werkgever, onder andere in de financiën van uw bedrijf. Eelco geeft u inzichten in en handvaten voor hoe u financiële gezondheid een plek kunt geven in uw bedrijf.

Gerard van der Made: “Het beïnvloeden van de mentale fitheid van medewerkers”

Verzuim zit niet alleen in je lijf, maar ook tussen de oren. Mentale fitheid heeft een positieve invloed op het werk én uw privéleven. Hoe haalt u het beste uit uw medewerkers? Gerard deelt zijn ervaring over hoe geld, geluk en mentale fitheid zich tot elkaar verhouden.

Tinka van Vuuren (Open Universiteit): “De eigen regie van werknemers op hun gezondheid”

Tinka, bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement, vertelt u tijdens deze sessie meer over de eigen regie die werknemers kunnen nemen op hun gezondheid en duurzame inzetbaarheid en welke rol u als werkgever kunt spelen.

Tom de Vries (Falke & Verbaan): “Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze”

Verzuim is het resultaat van een keuzeproces en daarmee een vorm van (beïnvloedbaar) gedrag. Tom deelt zijn inzichten en neemt u mee in de gedragsmatige visie op verzuim.

17:00 – 17:45 uur

Ruud Veltenaar over Shift Happens: Human Being Management. Als filosoof en TEDx spreker gaat Ruud in op de huidige transformatie van HR naar sociale mobiliteit. Deze transformatie raakt iedereen en heeft een grote invloed op ons leven en werk. Met een duidelijke agenda voor de toekomst houdt hij u een spiegel voor.  

17:45 – 18:00 uur

Terugblik op het event samen met Astrid Joosten, Hans van Bussel (Algemeen Directeur Sazas) en Eelco de Haan (Financieel Directeur Sazas).

18:00 – 20:00 uur

We ronden de dag graag met u af onder het genot van een hapje en een drankje.

Inschrijven

► Schrijf u in door op deze link te klikken

We zien u graag op 22 november.

Vragen?

Heeft u vragen over het evenement?
Dan kunt u ons bereiken op 088 56 79 100, of stuur een mail naar sazas25@sazas.nl

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: