Vragen over uw premie-overzicht 2018? 
Wij helpen u graag.

Sharita Bodha, medewerker Klantenservice & Verkoopondersteuning beantwoordt graag al uw vragen over de nieuwe premies.

‘Begin november heeft u van ons uw premieoverzicht 2018 voor de Sazas Verzuimverzekering ontvangen. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar nog vragen over heeft.  Die leggen wij graag aan u uit. Een aantal veelgestelde vragen heb ik alvast voor u op een rij gezet’:

Hoe stelt Sazas de premie vast?

Op basis van het aantal verzuimmeldingen, de uitgekeerde vergoedingen in de afgelopen jaren en de ontwikkeling ten opzichte van voorgaande jaren wordt bepaald of, en hoeveel, de premie daalt of stijgt. Als gevolg van een algemene stijging van kosten en een toename van verzuim stijgt dit jaar de premie ook licht voor veel bedrijven waar het verzuim gelijk gebleven is of zelfs licht gedaald is.

Wat kost verzuim eigenlijk?

Verzuim kost gemiddeld € 250, - per dag per verzuimende medewerker. Die kosten bestaan uit het doorbetalen van het loon aan de zieke werknemer, kosten van vervangend personeel en productieverlies. Het is vaak meer dan u denkt.

Hoe houd ik mijn premie scherp?

Als u uw contract verlengt met 3 jaar i.p.v. met 1 jaar krijgt u een korting van 5% op uw premie in het eerste jaar. 

Onze accountmanagers geven graag advies en denken met u mee over de mogelijkheden om uw verzuim te verlagen.

Ik zie op mijn overzicht de PLUS-verzekering staan. Wat is dit?

Het klopt dat u dit nog niet eerder heeft gezien. Voorgaande jaren was de PLUS-verzekering niet vermeld op uw overzicht. De PLUS-verzekering is een verzekering voor uw medewerkers om te voorkomen dat, bij ziekte, uw medewerker terugvalt in loon. De PLUS-verzekering vult het inkomen aan.

Nog andere vragen?

Wij helpen u graag verder. U bereikt ons op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur op nummer 088 56 79 100. Of mail uw vraag naar info@sazas.nl.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: