Wat kunt u doen tegen stress op de werkvloer?

Eén op de zeven werknemers heeft last van burn-out klachten. In heel Nederland zijn er 2,7 miljoen werknemers die te maken hebben met een hoge werkdruk.

Uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden van TNO en het CBS blijkt dat vooral werknemers met een hoge werkdruk en weinig steun van hun leidinggevende een hoog risico op een burn-out hebben. Ook een hoge werkdruk in combinatie met een gebrek aan ontwikkelmogelijkheden in het werk verhoogt de kans op een burn-out.  
Er zijn meerdere oplossingen om stress te verminderen of te voorkomen. Wilt uw weten wat voor stress zorgt op de werkvloer en wat u kunt doen?

Download whitepaper Werkstress

Hoe houdt u uw bedrijf gezond?

Een gezonde levensstijl zoals sporten, gezonder eten, goed letten op zware werkzaamheden en stoppen met roken zijn oplossingen die zorgen voor meer energie op de werkvloer. Maar dit zijn maar enkele oplossingen. Wilt u weten wat u nog meer kunt doen om uw werknemers gezond aan het werk te houden? Sazas is verzuimspecialist en heeft ruime ervaring bij de aanpak van verzuim. Wij hebben diverse experts die u advies kunnen geven en uw medewerkers begeleiden. Zo houd u uw bedrijf gezond. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op 088 79 100.

In gesprek over stress

Stress is een lastig onderwerp om bespreekbaar te maken voor zowel werkgevers als werknemers. Wilt u in gesprek gaan met uw medewerker over stress? En wilt u handvatten hoe u dit het beste kunt doen?

► Download De Gesprekswijzer

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: