Sazas en Hart voor Woerden organiseren Lente Diner

Op woensdag 6 maart jl. werden leden van de Telefooncirkel, Kookclub, Toneelgroep, Uitstapgroep, dagbesteding Bij Rembrandt en de Boodschappenbus in het zonnetje gezet door Sazas en Hart voor Woerden. Vrijwilligers en mantelzorgers waren ook aanwezig.

Iedereen genoot van een heerlijk Lente Diner waarbij samenzijn en elkaar ontmoeten centraal stond. Het diner werd georganiseerd in Wijkcentrum Molenvliet in Woerden.

Goede-doelen-diner

Sazas en de samenleving

Hans van Bussel, Algemeen Directeur van Sazas, en wethouder Tymon de Weger hielden een welkomstwoord. Van Bussel: ‘Sazas doet graag iets voor de samenleving. Wij bedanken Hart voor Woerden voor de fijne samenwerking.’ Ook de wethouder was blij met dit mooie initiatief. ‘Het maakt me blij vandaag zoveel mensen inclusief vrijwilligers te zien op het diner. Jong en oud die zich inzetten voor diegenen die af en toe een steuntje in de rug kunnen gebruiken’.

De gasten gingen tevreden en dankbaar naar huis. Speciale dank aan PLUS Hoogendoorn in Waarder voor het verzorgen van de bloemen en koffie met extra’s.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: