Sazas heeft
een nieuwe huisstijl


Met trots introduceren wij vandaag ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl. De nieuwe huisstijl past bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben.

Logo van Sazas

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen in de agrarische en groene sector en voor het MKB. Samen met Sazas kunnen bedrijven hun verzuimrisico beheersen en verzuim voorkomen en verminderen. Ons doel is uw bedrijf én heel Nederland een stuk gezonder te maken.

Al bijna 25 jaar zijn we de verzuimspecialist voor de agrarische en groene sector. Om ons doel waar te kunnen maken hebben we de afgelopen jaren de eerste stappen gezet in het MKB.

De huisstijl is veranderd, maar niet de Sazas die u kent. U ziet en spreekt nog steeds onze betrokken medewerkers die u met enthousiasme en deskundigheid verder helpen op het gebied van verzuim. Ook blijft Sazas onderdeel van Colland.

Als organisatie zijn wij transparant en samen met u houden wij de regie op uw verzuim. De letters in het logo zijn dan ook open, maar wel met elkaar verbonden.

Van oud naar nieuw:

De komende weken werken wij er aan om alle oude uitingen om te zetten naar de nieuwe huisstijl. Het kan dus voorkomen dat u ons oude logo nog tegenkomt.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: