Sazas helpt bij grip
krijgen op verzuim

Het verzuim in de agrarische en groene sector is het afgelopen jaar weer gestegen. Aandacht voor verzuim is en blijft belangrijk. Een zieke werknemer kost u al snel €250,- per dag en kan u veel zorgen geven. Sazas heeft een eigen aanpak voor het terugdringen van verzuim. Wij vertellen u er graag meer over.

Waar kunt u bij ons op rekenen?

Wij zijn als verzekeraar klein van stuk. En daarin schuilt precies onze kracht. U bent bij ons geen nummer. U wordt geholpen door vaste medewerkers met kennis van de sector en uw bedrijf. Bovendien kunt u gebruik maken van vele extra’s, zoals trainingen om medewerkers snel weer aan het werk te krijgen en te voorkomen dat iemand ziek wordt. Dat zorgt ervoor dat uw mensen goed inzetbaar blijven en de kosten voor u laag blijven.

Nog meer voordelen voor u als Sazas klant

  • De re-integratiekosten worden volledig vergoed in combinatie met Verzuimpakket Compleet;
  • U heeft uw eigen online portaal waar u zelf werknemers ziek- en  hersteld meldt en inzicht heeft in uw verzekeringszaken;
  • U heeft een vast team aan contactpersonen;
  • Heeft u een accountant? Dan regelen we alle zaken rondom uw verzekering rechtstreeks met uw accountant als u dat wenst. Wel zo gemakkelijk;
  • U krijgt gratis advies en hulp bij langdurig verzuim door onze WIA-expert;
  • Gratis hulp bij het voorkomen en verminderen verzuim. Dat bespaart in de kosten.

Binnenkort voegen wij ook Verzuimexperts toe aan ons team. Deze brengen samen met u het verzuim van uw bedrijf in kaart en kijken welke mogelijkheden er voor u zijn om meer grip te krijgen op uw verzuim. Dat bespaart u tijd en kosten.

Hulp bij het verminderen van verzuim?

Wij helpen u graag verder. Neem met ons contact op via telefoonnummer 088 - 567 91 00.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: