Bestuur en organisatie

OWM Sazas heeft een directie, een raad van commissarissen en een eigen ledenraad. Wilt u weten hoe Sazas dit heeft georganiseerd? Dat leest u terug in de statuten, die u als link onderaan de pagina vindt.

Directie

De directie van Sazas bestaat uit een algemeen directeur en financieel directeur. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van Sazas. Hans van Bussel, onze algemeen directeur, vertelt in onderstaande video wat Sazas doet en hoe we onze klanten ondersteunen. Maak kennis met onze directie.

 

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (afgekort RvC) houdt toezicht op het beleid van de directie en op de dagelijkse gang van zaken binnen OWM Sazas. De raad van commissarissen ondersteunt en adviseert onze directie. Maak kennis met de leden van onze raad van commissarissen.

Ledenraad

De ledenraad bestaat uit werkgevers die klant zijn bij ons en werknemers die zijn voorgedragen door bijvoorbeeld de vakbonden. De ledenraad heeft een controlerende en sturende rol. Daarnaast is zij vooral het klankbord van de directie. Lees meer over onze ledenraad.

Organogram Sazas

Hoe is Sazas zelf georganiseerd? U ziet hoe onze organisatie is ingericht via de link onderaan de pagina. Daar vindt u ons organogram.


Bereken de premie voor uw Sazas Verzuimverzekering

Sazas helpt als u in de knoop zit

Bereken uw premie