2 Dames In Gesprek Rode Muur Achtergrond Donkerder Bannerformaat (1)

Ketenaanpak van Sazas

Uw bedrijf gezond met de ketenaanpak van Sazas

Eigenlijk is de agrarische en groene sector niet te vergelijken met welke andere sector dan ook. De enorme schaalvergroting van de afgelopen jaren, de gigantische veranderingen in productiemethoden, maar ook ziektes als MKZ en varkenspest zetten de sector de afgelopen jaren fors onder druk. Een sector die veel incasseringsvermogen eist van werkgevers en werknemers.

Unieke sector

Ook in een ander opzicht is de sector uniek: in zijn collectiviteit en saamhorigheid. Dit is goed te zien in de sociale regelingen, die ervoor moeten zorgen dat iedereen veilig en gezond kan werken. Sazas sluit hierop aan met haar producten en diensten, speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van werkgevers en werknemers binnende sector.

Gezonde prijs en kwaliteit zonder winstoogmerk

Als ondernemer werkt u hard aan het opbouwen van een gezond bedrijf. U kunt zich geen uitval permitteren. Niet van uw materiaal, maar zeker niet van uw werknemers. Dus zorgt u voor een veilig, gezond werkklimaat. Om het loon van ziek personeel te verzekeren, kunt u een verzuimverzekering afsluiten. Uiteraard bij een verzekeraar met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zonder winstoogmerk, die flexibel inspeelt op uw behoef­ten en de veranderende regels en wetten binnen uw sector. Bij voorkeur een verzekeraar die transparant werkt. Met kennis van uw onderneming en sector, zodat er meegedacht kan worden en een stuk geregel uit uw handen wordt genomen. Want er komt heel wat geregel op u af. Wij begrijpen dat als geen ander. Dat kan bij Sazas.

Gezonde keten = sterke keten

Sazas regelt niet alleen de loondoorbetaling bij ziekte, maar zorgt ook - wat bijna nog belangrijker is - voor de preventie van verzuim, de ondersteuning bij de begeleiding van uitgevallen werknemers en het regelen van de eventuele re-integratie. Dat kunnen we alleen door de handen ineen te slaan en samen een gezonde keten te vormen. Daarin zijn ook u en uw werknemers een belangrijke schakel. Sazas werkt nauw samen met Stigas als ketenpartner en arbodienst Zorg van de Zaak om alles rondom ziekte en preventie gezamenlijk goed voor u te regelen.

Een afbeelding van de ketenaanpak van Sazas.nl waarin preventie, re-integratie, verzekeren en verzuim management samenkomt.

Uitval?

Is er toch uitval op uw bedrijf?  Wij zorgen voor de uitkering van ziektegelden, overzichtelijke verzuimregistratie en regelen de juiste medische behandeling en begeleiding voor uw werknemer (arbodienst Zorg van de Zaak). Na een ziekmelding neemt de Verzuimdesk (Stigas) contact met u op om zo snel mogelijk de juiste behandeling in te zetten. Uiteraard helpen we de werknemer ook waar mogelijk met re-integratie. Sazas helpt ook met de aanpak van ziekteverzuim met ons gratis programma VerzuimOnderDeDuim. Of preventieve oplossingen zoals een werkplekonderzoek of de gratis preventiecheck via Stigas.

U heeft ook 24 uur per dag inzage in uw digitale verzekeringsdossier in MijnSazas. Daar kunt u gemakkelijk online op uw moment ziek- en herstelmeldingen doen, de (cao)lonen van uw werknemers aanpassen en wijzigingen doorvoeren. Verder helpen we u met allerlei handige informatie, zoals checklists, nieuwsbrieven en tips rondom verzuim en preventie. Voor uw werknemers hebben wij  de PLUS-verzekering, waarmee ook zij zich verzekerd weten van inkomensachteruitgang bij langdurige ziekte. Samen met Sazas en haar ketenpartners staat u er niet alleen voor!

Bereken de premie voor uw Sazas Verzuimverzekering

Sazas helpt als u in de knoop zit

Bereken uw premie