Vacature: Marketing Automation Specialist

Parttime, tijdelijk (28-32 uur per week)

Jouw team

Ter vervanging door ziekte zoeken we voor een periode van ca. vier maanden een Marketing Automation Specialist. Ben jij diegene? Dan maak je deel uit van het enthousiaste en ambitieuze team Marketing & Communicatie, waar de disciplines marketing, online marketing en marketingcommunicatie onder vallen. Het team bestaat op dit moment uit zes medewerkers en is onderdeel van Commercie, waar ook Verkoop & Klantenservice en Behoud & Klanttevredenheid onder vallen. Commercie houdt zich binnen Sazas bezig met verkoop, productontwikkeling, marketing en marketingcommunicatie. Je rapporteert aan de Commercieel Manager.

Wat ga je doen?

 • Ontwikkelen van een e-mailmarketing automation strategie;
 • Opzetten van succesvolle B2B e-mailcampagnes in Pardot/Salesforce;
 • Configureren en implementeren van marketing automation workflows en campagnes;
 • Aanspreekpunt voor e-mail & marketing automation;
 • Analyseren van de data/funnel;
 • Vervullen van een adviserende rol voor marketing- en contentcollega’s;
 • Kennis overdragen over marketing automation binnen het team marketing & communicatie.

Door jouw inzet gaat Sazas: 

 • Nieuwe klanten aantrekken;
 • Nadenken over hoe we e-mailmarketing kunnen inzetten voor bestaande klanten en prospects;
 • E-mailmarketing naar een hoger niveau tillen:
  • Flows, communicatie, klantnieuwsbrief en content, maar ook ondersteuning vanuit andere kanalen, zoals LinkedIn en webinars;
 • Verder kunnen bouwen op marketing automation door jouw kennisoverdracht.

Over jou

Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau, een (commerciële) opleiding en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Jij krijgt energie van het continu optimaliseren van online activiteiten en weet hoe je online de doelgroep kunt vinden en bewerken. Je bent thuis in A/B-testen en weet verzamelde data op de juiste manier te interpreteren om verbeteringen door te voeren. Het overzicht houden met zowel meerdere projecten als deadlines is voor jou geen kunst en je hebt ervaring met Pardot/Salesforce. Je maakt nieuwe dingen snel eigen, neemt initiatief en hebt oog voor verbetering. Je vindt het leuk om binnen een klein team te werken en pakt daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden met beide handen aan.

Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband, in eerste instantie voor de duur van 4 maanden. De functie kan ook interim gevuld worden. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Het salaris is maximaal € 5.093,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure.

Over ons

Sazas is uw specialist in verzuimoplossingen. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. De klant is bij ons geen nummer; het klantbelang staat centraal. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2019 voor het derde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het Klanttevredenheidsonderzoek Zakelijk van het Verbond van Verzekeraars.

We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas heeft ca. 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.

Spreekt deze functie jou aan?

Solliciteer snel, stuur je motivatie met CV naar jeannette.klerks@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Madhu Mathoera (Commercieel Manager a.i.) via 06 57 20 49 00 of madhu.mathoera@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.