Vacature: Accountmanager Binnendienst

voor 38 uur per week


Jouw team

Je maakt als Accountmanager Binnendienst deel uit van het enthousiaste en ambitieuze team van accountmanagers. Dit team bestaat uit drie collega’s die zich met Accountmanagement (binnen- en buitendienst) bezig houden, Het team is onderdeel van de afdeling Commercie, waaronder ook Klantenservice en Marketing & Communicatie, een adviseur product- en marktontwikkeling, een adviseur klantgeluk en een portefeuillemanager vallen. Je rapporteert aan de teamcoördinator en aan de manager Commercie.

Vacature Accountmanager Binnendienst bij Sazas

Dit ga je doen

Een belangrijk onderdeel van je functie is het zelfstandig werven van nieuwe klanten en het verlenen van uitstekende service aan bestaande klanten. Hiermee draag je bij onze jaarlijks afgesproken omzetdoelen.

Voor het werven van klanten herken je de behoeftes in onze markt en stel je een duidelijk plan van aanpak op. Je houdt onze marketeers op de hoogte van de marktontwikkelingen en weet de juiste potentiële klanten op een passende manier te benaderen. Ook voor onze bestaande, grotere klanten ga je planmatig te werk; je onderhoudt relaties en bouwt deze actief verder uit, waarbij je de klantcontactstrategie van Sazas uitvoert. Je bent een goede gesprekspartner voor met name mkb-ondernemers en de medewerkers van onze bestaande distributiepartners. Je adviseert en ondersteunt hen waar nodig, zorgt ook hier voor nieuwe business en houdt een correcte administratie bij van e-mails, offertes en het CRM-systeem.

Naast je bijdrage aan de omzetdoelen help je mee bij de ontwikkeling en uitrol van (nieuwe) producten. Je bent betrokken bij de bijbehorende plannen en bewaakt de gang van zaken rond de uitvoer daarvan. Met je kennis en ervaring rond accountmanagement lever je een bijdrage aan onze verschillende (scrum)projecten. Het geven van een presentatie aan groepen gaat je makkelijk af.


Jouw profiel

Je beschikt minimaal over een mbo+-diploma en hebt hbo-werk- en denkniveau. Ook heb je minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je voldoet aantoonbaar aan de eisen van de Wft (Wft-Basis, Wft-Adviseur Inkomen, Permanente Educatie en Permanent Actueel). Je bent commercieel en ondernemend ingesteld en ziet van nature nieuwe kansen en alternatieve mogelijkheden. Je bent analytisch en daardoor in staat om problemen naar oplossingen te vertalen. Je hebt doorzettingsvermogen en bent representatief: je communiceert uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je werkt zelfstandig, maar je bent ook een teamspeler. Je hebt ervaring in het werken met een CRM-systeem, bij voorkeur Salesforce.


Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging bij gebleken succes. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring minimaal € 2.703,57 en maximaal € 4.272,72 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. We hebben een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, een goede pensioen- en een mooie thuiswerkregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure.


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het MKB. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2020 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerker betrokkenheidsonderzoek, in 2021 het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit blijkt dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland.

We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas heeft ca. 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan uiterlijk 31 maart 2023 op deze vacature door je motivatie en CV te sturen naar Aigrid Klijn (aigrid.klijn@sazas.nl). Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Melchior Pabst (Teamcoördinator) 0610682694 of melchior.pabst@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer over Sazas:

 • Wij zijn sazas

  Wij zijn Sazas

  Sinds 1993 helpen wij als verzuimspecialist met succes het mkb om verzuim te verminderen en te voorkomen. En dit doen we op een persoonlijke manier.
  Over Sazas
 • Werken bij Sazas

  Werken bij Sazas

  Onze open en informele sfeer is onze kracht. Dat merken niet alleen onze klanten, maar ook de Sazas-medewerkers.
  Over Sazas
 • Vacature Medewerker Schadeservice

  Verhalen van onze collega's

  Hoe is het om te werken bij Sazas? Lees hier de verhalen van Joyce van Berkel, Online Marketeer en WIA-expert Sadia Azor.
  Over Sazas