Vacature: Adviseur Staf en Directie

voor 24 uur per week

Jouw team

Je bent onderdeel van team Staf. Met deze collega’s bied je professionele, hoogwaardige dienstverlening aan de interne organisatie. Het team geeft specialistische ondersteuning en advies op het gebied van juridische zaken, beleidsadvisering, corporate communicatie, secretariële ondersteuning, projectondersteuning en facilitaire diensten. Het team bestaat uit 5 medewerkers en wordt geleid door de manager Sleutelfuncties en Staf.

Adviseur Staf En Directie

Dit ga je doen

Word jij onze Adviseur Staf en Directie? Dan voer je taken uit op bestuurlijk-organisatorisch, juridisch en beleidsvoorbereidend gebied voor staf, de directie en het management van Sazas. Het gaat dan vooral om de volgende werkzaamheden:

Bestuurlijk-organisatorisch:

  • Voorbereiden en opstellen van notities over de door directie/management te bespreken onderwerpen en uit te brengen adviezen, voorstellen, etc.;
  • Verzamelen van informatie over bepaalde onderwerpen namens de directie of het management;
  • Helpen bij het opstellen van werkprocedures en -reglementen en het bewaken van de naleving hiervan;
  • Signaleren van relevante ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie over het functioneren van de organisatie en dit doorgeven aan directie/management;
  • Inhoudelijk en procesmatig ondersteunen bij HR-processen.

Juridisch:

  • Begeleiden en ondersteunen van het management bij de voorbereiding en het afsluiten/opzeggen van contracten;
  • Bewaken van de procedures en termijnen binnen het contractmanagement van Sazas;
  • Adviseren over juridische en governance onderwerpen.

Ondersteuning bij beleidsvoorbereiding en –uitvoering:

  • Procesondersteuning en inhoudelijke ondersteuning bij beleidsontwikkeling: van voorbereiding tot uitvoering;
  • Advies geven over beleid binnen Sazas.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde wo-opleiding Nederlands recht en beschikt over enige werkervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Ook heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden en ben je representatief in woord en gedrag. Je hebt ervaring met het opstellen en beoordelen van contracten. Maar je bent ook goed in het voorbereiden van beleid, schrijven van notities en geven van advies. Je werkt resultaatgericht en integer en bent een goede gesprekspartner op het niveau van directie en management.

Wat wij bieden

Een dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging. Werken binnen een professionele organisatie waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het salaris is maximaal € 4.591,67 bruto op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8% en een goede pensioenregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt; daarom hebben we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Over ons

Sazas is een kleine verzekeraar. Wij geloven dat daar onze kracht in schuilt. De klant is bij ons geen nummer. Onze missie is om bedrijven in Nederland gezonder en medewerkers vitaler te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen.

De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een hoog probleemoplossend vermogen. Het klantbelang staat bij Sazas centraal. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak. We volgen in ons handelen onze merkwaarden persoonlijk, toegankelijk, deskundig, duurzaam en hulpvaardig.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2021 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerker betrokkenheidsonderzoek, het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit blijkt dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland. Bij Sazas zijn ca. 75 medewerkers werkzaam. Wij zijn gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS station en goed bereikbaar met de auto).

Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan uiterlijk 20 augustus a.s. door je motivatiebrief met CV te sturen naar aigrid.klijn@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Karin Tusveld (Manager Sleutelfuncties en Staf) via 06 10 50 96 10.