Vacature:
Business Analist/ICT-professional

voor 32 - 38 uur per week

Jouw team

Als Business Analist/ICT-professional maak je deel uit van ons enthousiaste Business Ondersteuningsteam (BO-team). Dit team bestaat uit zes vaste medewerkers en is verantwoordelijk voor het adviseren over en het uitvoeren van verandertrajecten. Hierin vormt het BO-team de centrale schakel tussen organisatie, ICT en externe leveranciers. De samenwerking binnen het team, maar ook binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen.

Vacature Business Analist En ICT Professional Bij Sazas

Dit ga je doen

  • Samen met je naaste collega’s adviseer en ondersteun je de verschillende businessteams binnen Sazas bij het realiseren van hun veranderdoelstellingen;
  • Met vertegenwoordigers uit de businessteams, collega’s van het business ondersteuningsteam en ICT sparren om richting en inhoud te geven aan te implementeren veranderingen;
  • Deelnemen in projecten en agile teams, waarbij je de rol van Scrummaster invult bij het CX Scrumteam;
  • Uitvoeren van (functioneel) beheer van bedrijfsapplicaties die onder jouw aandachtsgebied vallen;
  • Ondersteuning van collega’s, de gebruikers/Key-users;
  • Bij escalatie van problemen schakel je met specialisten of leveranciers wanneer nodig en controleer je de voortgang;
  • Bijdragen aan de verdere professionalisering van het business ondersteuningsteam vanuit de gedachte van continu verbeteren;
  • Kennis inzetten voor de ondersteunde omgeving en vanuit interesse op de hoogte zijn/blijven van de nieuwste (technische) ontwikkelingen.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding in de richting ICT/informatica. Daarnaast beschik je over minimaal 3 tot 5 jaar relevante ervaring binnen een complexe omgeving in een middelgrote organisatie. Je hebt expertise en ervaring met zowel ‘run’ (incidenten, problemen, serviceaanvragen en veranderingen), als ‘changes’ (portfolio van veranderingen, ontwikkeling van methoden en technieken, professionalisering en intervisie). Je bent gewend om als projectlid actief deel te nemen en onderdeel te zijn van een agile (scrum)team. Bij voorkeur beschik je over de kwalificaties: Prince 2 foundation en Professional Scrum master 1. Ook vind je het leuk om binnen een klein en divers team te werken en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden te hebben en te nemen. Je kunt je inleven in de wensen en wereld van een ander en je bent klantgericht. Kennis van Salesforce is een pré.


Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging. Als je bij ons komt werken, kom je in een professionele organisatie met een open en informele cultuur terecht. Een veilige en fijne plek waar iedereen elkaar kent.  Het salaris bedraagt maximaal € 6.072,27 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (een werkweek van 38 uur). Daarnaast geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8% en een goede pensioenregeling. Regelmatig thuis werken is standaard bij ons. Ook vinden we het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt, waarvoor we goede opleidings­mogelijkheden bieden. Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de selectieprocedure.


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. We werken en handelen volgens de merkwaarden persoonlijk, toegankelijk, deskundig, duurzaam en hulpvaardig. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2020 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerkers- betrokkenheidsonderzoek, in 2020 het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit bleek dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland.

We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken: vitale mensen in gezonde bedrijven. Dat doen we met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas heeft ca. 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Onze kernwaarden zijn klant gedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan uiterlijk 5 september a.s. door je sollicitatie met CV te sturen naar aigrid.klijn@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Wouter de Haard (coördinator Business Ondersteuning) via 06 13 68 37 34 of wouter.de.haard@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: