Vacature: Commerciële relatiemanager

voor 32-38 uur per week

Jouw team

Je maakt als Commerciële relatiemanager deel uit van de enthousiaste en ambitieuze buitendienst die op dit moment bestaat uit twee medewerkers. Jij wordt de derde collega. De buitendienst is onderdeel van het team Commercie, waar ook Verkoop & Klantenservice en Behoud & Klanttevredenheid onder vallen. Team Commercie houdt zich binnen Sazas bezig met verkoop, productontwikkeling, marketing en marketingcommunicatie. Je rapporteert aan de Manager Commercie.

Dit ga je doen

Word jij onze nieuwe Commerciële relatiemanager? Dan genereer jij rendabele omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, serviceverlening aan en behouden van bestaande klanten, waar mogelijk met cross-sell. Je adviseert (nieuwe) producten en diensten en houd je bezig met het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt. Je bent onderdeel van Verkoop & Klantenservice dat zich naast het behalen van de (persoonlijke) omzetdoelstellingen richt op 9+ klantbelevingen; het overtreffen van de verwachtingen van de klant. Je geeft vanuit jouw eigen ervaring en inzichten mede richting aan de activiteiten van marketing en marketingcommunicatie en werkt nauw samen met de commercieel adviseur binnendienst, waarbij de werkzaamheden over en weer goed worden afgestemd.

Hiernaast heb je een coördinerende rol, waarbij je verbinding maakt tussen de klanten en stakeholders in het land, de drie overige coördinatoren binnen Commercie en kantoor. Vanuit een constructieve en proactieve manier denk je mee over hoe processen verbeterd kunnen worden ten behoeve van de klant, maar ook over hoe het buitendienstkanaal versterkt kan worden. Vanuit de coördinerende rol geef je sturing aan de twee Adviseurs Inkomen en coach je hen op het gebied van kennis, vaardigheden en gedrag.

Jouw profiel

Je hebt een hbo-werk en denkniveau, voldoet aan de eisen van de Wft: Wft-Basis, Wft adviseur Inkomen, PE en PA en je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent commercieel en ondernemend ingesteld en target- en salesgedreven. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, je kunt zelfstandig werken, maar ook goed als teamspeler opereren. Je hebt doorzettingsvermogen en bent representatief. Bovendien ben je creatief, klantgedreven, overtuigend en resultaatgericht.

Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging en werken binnen een professionele organisatie, waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het salaris bedraagt maximaal bruto € 5.597,- op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een leaseauto en een goede pensioenregeling.
Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt, waarvoor we goede opleidingsmogelijkheden bieden. Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. Wij bouwen continu aan onze dienstverlening. Sazas is een kleine verzekeraar. Wij geloven dat daar onze kracht in schuilt. De klant is bij ons geen nummer. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2019 voor het derde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars.Bij Sazas zijn ca. 70 medewerkers werkzaam. Wij zijn gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Het klantbelang staat bij Sazas centraal. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan voor 17 februari. Je kunt je sollicitatie met cv sturen naar jeannette.klerks@sazas.nl.
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Madhu Mathoera (Manager Commercie) via madhu.mathoera@sazas.nl of 06-57204900.
Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: