Vacature: Contentspecialist (tijdelijk)

voor 32 uur per week

Jouw team

Je bent als Contentspecialist onderdeel van het enthousiaste en ambitieuze team Marketing & Communicatie. Hier vallen de disciplines marketing, online marketing en marketingcommunicatie onder. Het team bestaat op dit moment uit zes medewerkers, jij wordt het zevende teamlid. Het team is onderdeel van de afdeling Commercie, waar ook de teams Verkoop & Klantenservice en Behoud & Klanttevredenheid onder vallen. De afdeling houdt zich binnen Sazas bezig met verkoop, productontwikkeling, marketing en marketingcommunicatie. Je rapporteert aan de Manager Commercie.

Vacature Contentspecialist

Wat ga je doen?

  • Je schrijft, beoordeelt en redigeert teksten voor on- en offline media zoals onze website, social media, whitepapers en online brochures;
  • Je levert een grote bijdrage aan de digitale nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen zoals werkgevers (klanten en potentiële klanten) en accountants;
  • Voor inspiratie voor je te maken content kijk je naar klantbehoeften, ontwikkelingen op het gebied van verzuim(verzekeringen) en de doelstellingen van Sazas als verzuimspecialist voor het mkb;
  • Je haalt de informatie die je voor je content nodig hebt op bij collega’s en bij onze samenwerkingspartners. Ook boor je nieuwe bronnen aan;
  • Je bewaakt de huisstijl en tone-of-voice van Sazas voor de content die je creëert;
  • Je draagt bij aan het actueel houden van de content op onze website;
  • Je denkt proactief mee over hoe we ons contentaanbod nog beter kunnen maken;
  • In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met je collega’s van (online) marketing en marketingcommunicatie;
  • Je draagt bij aan de marketingdoelstellingen (door het maken van relevante content voor onze doelgroepen) en het bepalen en beheren van de contentkalender.

Jouw profiel

Je hebt een hbo-werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je kunt moeilijke onderwerpen vertalen naar begrijpelijke, klantgerichte teksten voor onze diverse doelgroepen en beschikt over een vlotte pen. Social media kent voor jou geen geheimen: je weet op elk social media kanaal de boodschap op de juiste manier te verpakken.

Je weet hoe je content afstemt op de verschillende fasen van de customer journey en hoe je SEO-teksten schrijft. Onderwerpen als CTR en conversie zijn voor jou gesneden koek. Hiernaast heb je ervaring met werken met een CMS (Sazas werkt met Umbraco). Je bent gewend om aan meerdere projecten tegelijk te werken en houdt het overzicht met meerdere deadlines. Je maakt nieuwe dingen snel eigen, neemt initiatief en hebt oog voor verbetering. Je bent operationeel bezig en krijgt hier energie van. Tenslotte vind je het leuk om binnen een klein team te werken en daarin je eigen verantwoordelijkheden te hebben en te nemen.

Wat wij bieden

Een tijdelijke inzet van 6 maanden als zzp’er of in dienstverband. Je gaat werken binnen een professionele organisatie waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het salaris bij dienstverband bedraagt maximaal € 4.591,67 op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling.

Over ons

Sazas is een kleine verzekeraar. Wij geloven dat daar onze kracht in schuilt. De klant is bij ons geen nummer. Onze missie is om bedrijven in Nederland gezonder en medewerkers vitaler te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen.

De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en hoog probleemoplossend vermogen. Het klantbelang staat bij Sazas centraal. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak. We hanteren de merkwaarden persoonlijk, toegankelijk, deskundig, duurzaam en hulpvaardig als leidraad voor ons handelen.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2021 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerker betrokkenheidsonderzoek, zojuist het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit blijkt dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland. Bij Sazas zijn ca. 75 medewerkers werkzaam. Wij zijn gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS station en goed bereikbaar met de auto).

Herken jij jezelf hierin?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan snel; uiterlijk op maandag 14 juni 2021. Je kunt je motivatiebrief met CV sturen naar aigrid.klijn@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Edwin van der Weide (Coördinator Marketing & Communicatie) via edwin.van.der.weide@sazas.nl of 06 10 49 25 68.