Vacature: Facilitair medewerker

voor 20 uur per week


Vind jij het leuk om alles tot in de puntjes te regelen voor je collega’s? Houd je van een afwisselende baan met verschillende werkzaamheden?

Als facilitair medewerker ben je van veel markten thuis. Je verzorgt de lunch op kantoor, houdt de voorraden van kantoorartikelen bij en organiseert samen met collega’s leuke, interne bijeenkomsten.

Vacature facilitair medewerker bij Sazas

Jouw team

Samen met jouw collega lever je facilitaire diensten aan de organisatie van Sazas. Jullie maken deel uit van het team Staf. Dit team bestaat uit vijf personen en biedt professionele, hoogwaardige dienstverlening en voorzieningen voor Sazas. Zoals juridische zaken, beleidsadvisering, corporate communicatie en secretariële- en projectondersteuning. Word jij onze nieuwe collega? Lees snel verder.


Je taken in hoofdlijnen

 • Je voert faciliterende werkzaamheden uit voor medewerkers binnen de organisatie, zoals:
  • het voorbereiden en faciliteren van vergaderingen en bijeenkomsten (ruimten reserveren, zorgen voor catering, etc.);
  • het verzorgen van de lunch op kantoor;
  • het onderhouden van contacten met de door Sazas ingeschakelde externe leveranciers (bijv. beveiliging, schoonmaak, supermarkten, cateraars, etc.) en het ontvangen van bezoekers;
  • postverwerking;
  • het aannemen van bestellingen, reserveringen, storingen en meldingen op facilitair gebied;
  • het coördineren en verhelpen van eerstelijnsstoringen en onderhoudsactiviteiten;
  • het bijhouden van de voorraden van kantoorartikelen;
 • Je controleert de voortgang van de uitgezette acties. Hierover geef je een terugkoppeling aan de interne collega’s en/of opdrachtgevers;
 • Je doet licht administratieve werkzaamheden, zoals het registreren van reserveringen, de aanmeldingen bezoekers en het vastleggen van storingen en meldingen in Topdesk of één van onze andere systemen.


Jouw profiel

Je hebt een MBO-werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur enige ervaring in een vergelijkbare functie. Je kunt goed werken met MS-Office. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent klantgericht, gastvrij en toegankelijk voor alle medewerkers. Ook heb een representatieve uitstraling in woord en gedrag. Je beschikt over een sterk organisatorisch vermogen en over goede communicatieve eigenschappen. Je bent sociaal en kunt goed contact leggen met mensen, ook heb je een goed inlevingsvermogen. Je bent stressbestendig en kunt goed onder tijdsdruk werken.


Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging bij gebleken succes. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Het salaris ligt, afhankelijk van jouw ervaring tussen €2.320,60 en €3.231,91 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. We hebben een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, een goede pensioen- en een mooie thuiswerkregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden.


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. We werken en handelen volgens de merkwaarden persoonlijk, toegankelijk, deskundig, duurzaam en hulpvaardig. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2020 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerker betrokkenheidsonderzoek, in 2020 het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit bleek dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland.

We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas heeft ca. 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan uiterlijk 12 december 2022 door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar esther.both@sazas.nl. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Karin Tusveld (Manager Sleutelfuncties & Staf) 06 10 50 96 10, karin.tusveld@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.