Vacature:
ICT-Support-medewerkers

voor 32-38 uur per week


Jouw team

Ons ambitieuze ICT team speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de beschikbaarheid, continuïteit en innovatie van onze IT-voorzieningen. Het team bestaat uit 11 medewerkers. Ter versterking van ons team zijn we opzoek naar twee enthousiaste en professionele ICT Supportmedewerkers.

Vacature ICT-Supportmedewerkers bij Sazas

Dit ga je doen

Als ICT Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ICT-werkplekbeheer, het functioneel en technisch beheer van kantoorapplicaties en het oplossen van diverse ICT-vraagstukken. Je bent het aanspreekpunt voor gebruikers en draagt bij aan een klantvriendelijke afhandeling van meldingen, vragen en storingen. Je rapporteert aan de Coördinator ICT en werkt nauw samen met je collega’s om de IT-dienstverlening te optimaliseren.


Jouw profiel

Je hebt een afgeronde MBO-ICT opleiding niveau 4 en hebt kennis van en bent gecertificeerd in  Microsoft producten, of bent bereid deze te gaan halen. Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, maar je kunt ook als starter bij ons aan de slag. Je werkt (zeer) zelfstandig, maar je werkt ook graag in teamverband. Je hebt goede contactuele vaardigheden, bent servicegericht, communicatief vaardig en hebt een flexibele instelling. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je hebt ervaring met werkplekbeheer, MS365, Entra, e.d. Je hebt ervaring met zowel het behandelen van incidenten, problemen en serviceaanvragen als met het beheer van werkplekapplicaties.


Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging bij gebleken succes. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd, achtergrond en ervaring minimaal € 2.703,57 en maximaal € 4.847,69 bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek). We kennen een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, een goede pensioen- en een mooie thuiswerkregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure.


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en te verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is ‘vitale mensen in gezonde bedrijven’. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Sazas heeft ongeveer 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie loopt via korte lijnen. Ook denken we niet in problemen maar in oplossingen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan snel. Stuur jouw motivatiebrief en CV uiterlijk op 25 januari 2024 naar aigrid.klijn@sazas.nl. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met  Marnix Velleman (coördinator ICT) via  06 82 23 87 66  of marnix.velleman@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer over Sazas:

 • Wij zijn sazas

  Wij zijn Sazas, uw verzuimspecialist

  Sazas is een klantgedreven partner die haar klanten helpt op een persoonlijke, transparante en integere manier. Zo dragen we bij aan financieel gezonde bedrijven en vitale medewerkers in Nederland en aan een samenleving waarin iedereen kan deelnemen aan de arbeidsmarkt.

  Over Sazas
 • Werken bij Sazas

  Werken bij Sazas

  Onze open en informele sfeer is onze kracht. Dat merken niet alleen onze klanten, maar ook de Sazas-medewerkers. Bekijk onze openstaande vacatures.

  Werken bij Sazas
 • Vacature Medewerker Schadeservice

  Verhalen van onze collega's

  Hoe is het om te werken bij Sazas? Lees hier de verhalen van onze collega's Joyce, Sadia, Mitchel en Arnold.

  Werken bij Sazas