Vacature: IT consultant

voor 38 uur per week

Jouw team

Je maakt als IT consultant deel uit van het team ICT, waar de disciplines systeembouw, programmeren, projectmanagement, business ondersteuning, data-analyse en (functioneel) beheer (systemen en applicaties) worden uitgevoerd. Het team bestaat op dit moment uit elf medewerkers en wordt geleid door een manager ICT.

Word jij onze nieuwe collega op de afdeling ICT? 

Sazas-medewerkers-joyce-cynthia

Dit ga je doen

  • Bijdragen aan de veranderingen binnen het ICT-domein;
  • Bijdragen aan de ontwikkelingen en vernieuwingen van de architectuur: van concept naar ontwerp en implementatie);
  • Participatie in projecten;
  • Bijdragen aan definitie van verbetering van standaard operationele ICT-procedures, en uitwerking en implementatie van de verbeterde procedures;
  • Kennis en kunde leveren ten aanzien van de ondersteunde omgeving en vanuit interesse op de hoogte zijn/blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen;
  • Rapportage en behandeling van incidenten betreffende de ICT-infrastructuur en bedrijfsapplicaties volgens de procedures voor incidentbeheer;
  • Ondersteuning van collega’s, de gebruikers/key users en escalatie van problemen naar specialisten of leveranciers wanneer nodig en controle van de voortgang;
  • Monitoren van de geleverde IT-diensten en applicaties en opvolging en oplossing van incidenten en verstoringen;
  • Zo nodig support, technisch en operationeel beheer (ook van de architectuur).

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-ICT opleiding en beschikt over minimaal 3 tot 5 jaar relevante ervaring binnen een complexe omgeving in een middelgrote organisatie. Je hebt ervaring met en kennis van de processen van een verzekeraar.  Je hebt diverse trainingen gevolgd op het gebied van Wintel, IBM System i platform, Active Directory, SQL Server, VMWare en Webservices. Je bent in staat om onze business processen conceptueel te kunnen begrijpen en vanuit ICT-vernieuwing en verandering te kunnen benaderen. Je hebt expertise en ervaring met zowel ‘run’ (incidenten, problemen, service aanvragen, veranderingen) als ‘changes’ (portfolio van veranderingen, ontwikkeling methoden en technieken, professionalisering, intervisie). Je vindt het leuk om binnen een klein en divers team te werken en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden te hebben en te nemen. Je kunt je inleven in de wensen en wereld van een ander en je bent klantgericht. Je hebt de bereidheid om je te verdiepen in nieuwe en oudere technologie.

Wat wij bieden

In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid om daarna bij gebleken succes voor onbepaalde tijd in dienst te treden en te werken binnen een professionele organisatie, waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het salaris is marktconform. Tevens geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. Ook vinden we het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt, waarvoor we goede opleidingsmogelijkheden bieden. Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Over ons

Sazas is een kleine verzekeraar. Wij geloven dat daar onze kracht in schuilt. De klant is bij ons geen nummer. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen in de agrarische en groene sector en voor het MKB. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. Wij bouwen continu aan onze dienstverlening. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2018 voor het tweede jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Bij Sazas zijn ca. 70 medewerkers werkzaam. Wij zijn gevestigd in Woerden (op 6 minuten lopen van het NS station en goed bereikbaar met de auto).

De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Het klantbelang staat bij Sazas centraal. Onze kernwaarden zijn klant gedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan voor 15 november a.s.; je kunt je sollicitatie met CV sturen naar jeannette.klerks@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Leo Bom (manager ICT) via leo.bom@sazas.nl of 06-13388875.