Vacature: Junior Medewerker Schadeservice

voor 32-38 uur per week

Jouw team

Je maakt als Junior Medewerker Schadeservice deel uit van het enthousiaste team Schadeservice. Het team bestaat op dit moment uit acht medewerkers. Het team is onderdeel van de afdeling Operatie, waar ook de teams Acceptatie & Polisbeheer en Debiteurenbeheer onder vallen. De afdeling houdt zich binnen Sazas bezig met claimafhandeling van ziekteverzuim-, WGA-ERD, Hiaat- en AOV- en PLUS-verzekeringen, regres, klant acceptatie (invoeren, beheren en muteren van klant- en contractgegevens en factureren) en debiteurenbeheer. Je rapporteert aan de Manager Operatie.

Vacature Medewerker Schadeservice

Wat ga je doen?

Word jij onze nieuwe collega? Heb je de ambitie om veel te leren en je te ontwikkelen in het verzekeringsvak? Ben jij bereid om je alle taken en werkzaamheden binnen Schadeservice eigen te maken? Leer dan bij Sazas hoe je claims kunt beoordelen en afhandelen. Ook leer je maatregelen te nemen om de hoogte van de claim te beperken en leer je op termijn zelfstandig (aan)vragen, klachten of verzoeken van klanten/instanties af te handelen.

Jouw profiel

Je hebt net jouw HBO-diploma (in een commercieel-administratieve/juridische richting) behaald en je bent op zoek naar jouw eerste baan. Je bent bereid om opleidingen te volgen binnen de wereld van inkomensverzekeringen. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben en hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je vindt vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling belangrijk en je wilt je ontwikkelen tot een professional binnen jouw vakgebied. 

Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging en werken binnen een professionele organisatie, waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het startsalaris bedraagt maximaal bruto € 2.711,71 op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8% en een goede pensioenregeling.

Ook vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Hiervoor bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is onderdeel van de selectieprocedure. 

Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. Wij bouwen continu aan onze dienstverlening. We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. De klant is bij ons geen nummer. Onze missie is om bedrijven in Nederland gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2019 voor het derde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Er zijn ca. 70 medewerkers bij ons werkzaam. Wij zijn gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Het klantbelang staat bij Sazas centraal. Naar de klant toe hanteren we de merkwaarden persoonlijk, toegankelijk, deskundig, duurzaam en hulpvaardig als leidraad voor ons handelen. We willen ons continu ontwikkelen op de kernwaarden klant gedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant & integer en afspraak is afspraak.

Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan voor 1 maart a.s.; je kunt je motivatie met CV sturen naar jeannette.klerks@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Jan Hordijk (Manager Operatie) via jan.hordijk@sazas.nl of 06 10 40 46 35.