Vacature:
Junior Verzuimexpert

voor 32 - 38 uur per week


Jouw team

In deze functie maak je deel uit van het enthousiaste en groeiende team van Verzuimmanagement. Dit team bestaat nu uit zeven medewerkers (Verzuimexperts en WIA-experts) en richt zich op een duurzame klantrelatie en positionering van Sazas in haar markt. Er wordt actief regie gevoerd op verzuimbeheersing in de keten van werkgevers, arbodienstverleners en providers. Je rapporteert aan de teammanager Operatie & Verzuimmanagement.

Vacature Junior Verzuimexpert bij Sazas

Dit ga je doen

Je bent de spin in het web en voert gesprekken met werkgevers, re-integratie adviseurs, procesregisseurs, inzetbaarheidscoaches, bedrijfsarts(en) en praktijkondersteuners van bedrijfsarts(en). Dit doe je in samenwerking met andere teams binnen Sazas (Schadeservices, Polisbeheer & -administratie, Commercie, ICT, Risk & Compliance en Finance & Control). Als Junior Verzuimexpert leer je het vak en krijg je de gelegenheid om door te groeien naar een verzuimexpert met een eigen caseload.


Jouw concrete taken zijn:

 • Ondersteuning van het team verzuimmanagement;
 • Deelnemen aan gesprekken met arbodienstverleners en met professionals binnen de providerboog. Deze gesprekken gaan over bestaande en nieuw in te zetten programma’s, gericht op voorkoming van verzuim en/of bespoediging van herstel;
 • Controle van de verzuimdossiers in het naleven van de Wet verbetering poortwachter;
 • Controle en afhandeling van de facturen en het onderhouden van de contacten met de providers over deze facturatie;
 • Het leren beoordelen van rapportages op kwaliteit en voortgang in samenspraak met de verzuimexpert;
 • Het inzetten van interventies in samenspraak met de verzuimexpert;
 • Het op termijn telefonisch en schriftelijk afhandelen van verzuim gerelateerde klantvragen.

Jouw profiel

Je hebt een hbo-opleiding afgerond. Daarnaast heb je de opleiding Register Casemanager en/of Regie op Verzuim afgerond of je bent hiermee bezig. Je hebt kennis van de Wet verbetering poortwachter en de Ziektewet. Je beschikt over uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden in woord en geschrift en je kunt zelfstandig werken. Je bent een teamspeler en een doorzetter. Je bent analytisch, klant gedreven, professioneel en resultaatgericht en bent in staat om autonoom te zijn. Je bent leergierig en je wilt jezelf ontwikkelen.


Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging bij gebleken succes. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en ligt tussen de
€ 2.703,57 en € 3.767,53 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. We hebben een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, een goede pensioen- en een fijne thuiswerkregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure.


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en te verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is ‘vitale mensen in gezonde bedrijven’. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Sazas heeft ongeveer 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie loopt via korte lijnen. Ook denken we niet in problemen maar in oplossingen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan uiterlijk 28 augustus 2023 op deze vacature door je motivatie en CV te sturen naar Esther Both (esther.both@sazas.nl). Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jan Hollaar (Manager Operatie & Verzuimmanagement) 06 12676715 of jan.hollaar@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer over Sazas:

 • Wij zijn sazas

  Wij zijn Sazas

  Sinds 1993 helpen wij als verzuimspecialist met succes het mkb om verzuim te verminderen en te voorkomen. En dit doen we op een persoonlijke manier.
  Over Sazas
 • Werken bij Sazas

  Werken bij Sazas

  Onze open en informele sfeer is onze kracht. Dat merken niet alleen onze klanten, maar ook de Sazas-medewerkers.
  Over Sazas
 • Vacature Medewerker Schadeservice

  Verhalen van onze collega's

  Hoe is het om te werken bij Sazas? Lees hier de verhalen van Joyce van Berkel, Online Marketeer en WIA-expert Sadia Azor.
  Over Sazas