Vacature: Junior WIA-expert

voor 32 - 38 uur per week

Jouw team

Je maakt deel uit van het team Verzuimmanagement. Dit team is medio 2019 gestart en volop in opbouw. Het richt zich op het realiseren van duurzame klantrelaties en de positionering van Sazas in haar markt. Vanuit dit team wordt de actieve regie gevoerd in samenwerking met andere teams binnen Sazas (schadeservices, polisbeheer & -administratie, commercie en finance & control) op alle activiteiten en klantprocessen met betrekking tot verzuimmanagement in de gehele keten. Het team levert een directe bijdrage aan het bedrijfsresultaat door het (helpen) realiseren van rendabele omzet, het vergroten van de klanttevredenheid en het beperken van de schadelast. Het team bestaat uit een WIA-expert en een Verzuimexpert. Je rapporteert aan de Manager Verzuimmanagement.

Vacature Junior WIA-expert

De samenwerking binnen het team en de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Een deel van onze capaciteit wordt gebruikt voor participatie in de lopende projecten.

Dit ga je doen

De junior WIA-expert draagt direct en indirect bij aan het bedrijfsresultaat door het helpen creëren van rendabele omzet door een bijdrage te leveren aan klanttevredenheid, klantbehoud en schadelastbeheersing. Je wordt begeleid door de WIA-expert. Je voert (afhankelijk van kennis/ervaring) werkzaamheden uit in opdracht van en in samenwerking met de WIA-expert en je houdt je bezig met zaken die betrekking hebben op verzuim casuïstiek. Je bekijkt, in samenspraak met de WIA-expert, ontwikkelingen in de schadelast en komt met initiatief en/of voorstellen richting de WIA-expert om de schadelast positief te beïnvloeden. Uiteindelijk zul je je ontwikkelen tot een zelfstandig werkende specialist met de mogelijkheid door te groeien tot WIA-expert.

Jouw profiel

 • Een afgeronde hbo-opleiding en hbo werk- en denkniveau;
 • Je voldoet aan de eisen van de Wft: Je beschikt over de diploma’s Wft-Basis, Wft adviseur Inkomen, PE en PA;
 • Je hebt goede kennis van de Wet Verbetering Poortwachter en de Ziektewet;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de functie van acceptant of schadebehandelaar bij een verzuimverzekeraar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je bent communicatief zeer vaardig;
 • Je kunt zelfstandig werken en bent daarnaast een goede teamspeler;
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen;
 • Je kunt je goed presenteren in zowel individuele contacten met klanten, maar ook in groepen;
 • Je bent analytisch, autonoom, klantgedreven, professioneel, resultaatgericht, verbindend en ontwikkelgericht.

Wat wij bieden

 • een werkweek tussen 32 en 38 uur per week;
 • een salaris van € 2.425,- en € 3.379,- bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek);
 • werken binnen een organisatie waar iedereen elkaar kent met een open informele cultuur;
 • een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met een mogelijkheid voor verlenging;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling;
 • uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Over ons

Sazas is een kleine verzekeraar. Wij geloven dat daar onze kracht in schuilt. De klant is bij ons geen nummer. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Wij zijn dé specialist in verzuimoplossingen in de agrarische en groene sector en voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. Wij bouwen continu aan onze dienstverlening. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2017 én 2018 als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars.

Bij Sazas zijn ca. 70 medewerkers werkzaam. Wij zijn gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS station en goed bereikbaar met de auto). Sazas is op dit moment volop in ontwikkeling en op zoek naar een enthousiaste collega. Kom jij ons team versterken?

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan voor 15 december a.s. per mail via jeannette.klerks@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Jan Hollaar (Manager Verzuimmanagement), tel. 06 12 67 67 15.