Vacature: Managementassistent

voor 24 uur per week

Jouw team

Je bent onderdeel van team Staf. Met deze collega’s bied je professionele, hoogwaardige dienstverlening aan de interne organisatie. Het team geeft specialistische ondersteuning en advies op het gebied van juridische zaken, beleidsadvisering, corporate communicatie, secretariële ondersteuning, projectondersteuning en facilitaire diensten. Het team bestaat uit 6 medewerkers en wordt geleid door de manager Sleutelfuncties en Staf.

Contentspecialist

Dit ga je doen

Als managementassistent ondersteun je de directie en het management (MT) van Sazas met secretariële, organisatorische en uitvoerende diensten. Je kerntaken zijn:

 • Organiseren, voorbereiden en notuleren van vergaderingen van de Raad van Commissarissen, Auditcommissie, Ledenraad, en Directie/MT;
 • Bewaken van gemaakte afspraken en besluitenlijsten;
 • Controleren van inhoudelijke documenten op taal, actualiteit en volledigheid;
 • Het – samen met team Facilitair – regelen van facilitaire zaken rondom vergaderingen, bijeenkomsten etc.;
 • Verzorgen van (ook vertrouwelijke) correspondentie en verwerken en beoordelen van binnengekomen post/mail;
 • Indelen, bewaken en beheren van de agenda van de directieleden, monitoren van de opvolging van afspraken en ervoor zorgen dat informatie die nodig is op tijd wordt aangeleverd of opgevraagd;
 • Zoveel mogelijk zelf afhandelen van telefoongesprekken en (spoed)kwesties;
 • Onderhouden van contacten met de directieleden, managers en teams over de werkzaamheden;
 • Onderhouden van contacten met externe stakeholders (zoals klanten, bezoekers of instanties) om te informeren en af te stemmen over agenda’s en bijeenkomsten;
 • Ondersteuning bij HR-taken;
 • Vervanging van de collega-secretaresse bij afwezigheid.

Jouw profiel

Je hebt een hbo-werk- en denkniveau en je beschikt over meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je bent ervaren in het notuleren van vergaderingen en verslaglegging op het niveau van directie en Raad van Commissarissen. Hiernaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en heb je een representatieve uitstraling in woord en gedrag. Als persoon ben je proactief, extravert, verbindend en meedenkend. Je hebt een goed organisatorisch vermogen en bent zeer ervaren in het werken met Microsoft Office.

Wat wij bieden

Een dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging. Werken binnen een professionele organisatie waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het salaris bedraagt maximaal € 3.568,56 op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt; daarom hebben we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Over ons

Sazas is een kleine verzekeraar. Wij geloven dat daar onze kracht in schuilt. De klant is bij ons geen nummer. Onze missie is om bedrijven in Nederland gezonder en medewerkers vitaler te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen.

De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een hoog probleemoplossend vermogen. Het klantbelang staat bij Sazas centraal. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak. We volgen in ons handelen onze merkwaarden persoonlijk, toegankelijk, deskundig, duurzaam en hulpvaardig.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2021 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerker betrokkenheidsonderzoek, het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit blijkt dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland. Bij Sazas zijn ca. 75 medewerkers werkzaam. Wij zijn gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS station en goed bereikbaar met de auto).

Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan uiterlijk 20 augustus a.s. door je motivatiebrief met CV te sturen naar aigrid.klijn@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Karin Tusveld (Manager Sleutelfuncties en Staf) via 06 10 50 96 10.