Vacature: Medewerker Schadeservice

voor 32-38 uur per week

Jouw team

Je bent onderdeel van het enthousiaste team Schadeservice en werkt met 7 collega’s aan de claimafhandeling van verzuim-, WGA-ERD, Hiaat-, AOV- en PLUS-verzekeringen, WIA en Regres. Alle activiteiten helpen Sazas met de realisatie van de organisatiedoelstellingen en de positionering van Sazas in haar markt. Schadeservice maakt deel uit van team Operatie, dat naast Schadeservice nog bestaat uit Acceptatie & Polisbeheer en Debiteurenbeheer. Het team Operatie bestaat uit totaal 13 medewerkers. Je rapporteert aan de manager Operatie en Verzuimmanagement.

Vacature Medewerker Schadeservice

Jouw toekomstige taken

Waar ga jij Sazas nou precies mee verder helpen?

 • De beoordeling en behandeling van claims;
 • Het nemen van maatregelen om de hoogte van de claim te beperken;
 • Het uitvoeren van alle administratieve werkzaamheden;
 • Het ondernemen van acties voor de klant en het proces, denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Het ophalen van informatie;
  • Het bewaken van doorlooptijden van afwikkeling van aanvragen;
  • De registratie van gegevens in systemen.
 • Zelfstandige afhandeling van (aan)vragen, klachten of verzoeken van klanten of instanties;
 • Deelname aan projecten binnen Operatie of Sazas vanuit jouw expertise.

Tijdens dit alles ben je continu bezig met het doorontwikkelen en verbeteren van je eigen kwaliteiten. Ook geef je feedback aan je collega’s waardoor zij zich kunnen verbeteren, en ontvang je van hen feedback om zelf mee aan de slag te gaan.

Wie ben jij?

Ben je geïnteresseerd? Dit is wat wij zoeken in onze toekomstige collega:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding.
 • Je beschikt over het Wft-diploma Adviseur Basis en bij voorkeur over het Wft-diploma Adviseur Inkomen met de bijbehorende PE-certificaten. Als je niet over de Wft-diploma’s beschikt ben je bereid deze te behalen.
 • Je hebt ongeveer 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of je gaat als starter bij ons aan de slag.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).
 • Je bent flexibel en bereid om je continu te ontwikkelen en verdiepen in de ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wat bieden wij jou?

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, achtergrond en ervaring. We kennen een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een mooie thuiswerkregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure.

Over ons

Sazas is dé verzuimspecialist voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2020 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerkerbetrokkenheidsonderzoek, in 2021 het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit blijkt dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland.

We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas heeft ca. 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto).

Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan snel. Stuur jouw motivatiebrief en CV uiterlijk op 10 januari naar aigrid.klijn@sazas.nl. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jan Hollaar (manager Operatie en Verzuimmanagement via 06 12676715 of jan.hollaar@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.