Vacature: Online Marketeer

voor 38 uur per week

Jouw team

Je maakt als Online marketeer deel uit van het enthousiaste en ambitieuze team Marketing & Communicatie, waar de disciplines marketing, online marketing en marketingcommunicatie onder vallen. Het team bestaat op dit moment uit vijf medewerkers, jij wordt het zesde teamlid. Het team is onderdeel van Commercie, waar ook Verkoop & Klantenservice en Behoud & Klanttevredenheid onder vallen. Commercie houdt zich binnen Sazas bezig met verkoop, productontwikkeling, marketing en marketingcommunicatie. Je rapporteert aan de Manager Commercie.

vacature online marketeer

Wat ga je doen?

 • Je bent sparringpartner voor de organisatie met goede kennis en ervaring van de online marketingwereld;
 • Je zorgt samen met jouw collega online marketeer voor de uitvoering en doorontwikkeling van alle online marketingcampagnes;
 • Je stuurt externe bureaus aan om optimale online resultaten te behalen;
 • Je stemt je online activiteiten af met het salesteam en de rest van team marketing & communicatie om zo optimaal mogelijk samen te werken;
 • Je voert een sterke online marktbewerking uit, zodat de doelgroep(en) op effectieve wijze bereikt en benaderd worden, en uiteindelijk een offerte aanvragen;
 • Je verzorgt online marketingrapportages, interpreteert data en adviseert op basis daarvan de organisatie;
 • Je analyseert en houdt de website up-to-date;
 • Je zorgt voor website optimalisatie (CRO), o.a. met gebruik van Hotjar en Search Metrics;
 • Je houdt je bezig met SEA/SEO/Online advertising;
 • Je interpreteert data en komt proactief met verbetervoorstellen;
 • Je neemt de organisatie mee in nieuwe ontwikkelingen binnen de wereld van online marketing;
 • Je zorgt voor een effectieve bewerking van leads door het gebruik van marketing automation tool Pardot;
 • Je ondersteunt de marketeer bij social selling door het gebruik van LinkedIn Sales Navigator;
 • In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met je collega’s van (online) marketing en marketingcommunicatie;
 • Je ondersteunt waar nodig jouw collega online marketeer;
 • Je draagt met jouw online activiteiten bij aan de marketingdoelstellingen.

Jouw profiel

Je hebt hbo-werk- en denkniveau, een (commerciële) opleiding en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Jij krijgt energie van het continu optimaliseren van online activiteiten, en weet hoe je online de doelgroep kunt vinden en bewerken. Je bent thuis in A/B-testen en weet verzamelde data op de juiste manier te interpreteren om verbeteringen door te voeren. Het overzicht houden met zowel meerdere projecten als deadlines is voor jou geen kunst. Je maakt je nieuwe dingen snel eigen, neemt initiatief en hebt oog voor verbetering. Je vindt het leuk om binnen een klein team te werken en pakt daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden met beide handen aan.

Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging. Je gaat werken binnen een professionele, open en informele organisatie waar iedereen elkaar kent. Het salaris is maximaal € 5.093,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een goede pensioenregeling. We vinden het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt. Daarom hebben we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure.

Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het MKB. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2019 voor het derde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars.

We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sazas heeft ca. 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en probleemoplossend vermogen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.

Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan uiterlijk 13 juli: stuur je motivatiebrief met CV naar jeannette.klerks@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Joyce van Berkel (Online Marketeer) via 06 57 90 73 79 of joyce.van.berkel@sazas.nl.
Let op: acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.