Vacature: Salesmanager

voor 32-38 uur per week

Jouw team

Je bent onderdeel van een organisatie waar het klantbelang centraal staat. Om precies te zijn ben je werkzaam binnen het team Commercie, waar ook de teams Klantenservice, Marketing & Communicatie en Behoud & Innovatie onder vallen. In jouw functie werk je nauw samen met jouw collega’s van Marketing & Communicatie met wie je jouw (online) acquisitie- en verkoopactiviteiten afstemt. Daarnaast heb je intensief contact met onze Adviseurs Inkomen en andere Salesmanager over de gezamenlijke activiteiten rondom acquisitie.

Vacature Salesmanager

Commercie houdt zich binnen Sazas bezig met verkoop, productontwikkeling, (online) marketing en marketingcommunicatie. Je rapporteert aan de manager Commercie. Ook werk je veel samen met de medewerkers van het klantteam en de commercieel adviseur binnendienst, waarbij de werkzaamheden over en weer goed worden afgestemd.

Dit ga je doen

Word jij onze nieuwe Salesmanager? Dan genereer jij rendabele omzet door relatiemanagement, werving van prospects en serviceverlening aan en behouden van bestaande klanten. Dit doe je waar mogelijk met cross-sell en het uitbouwen en onderhouden van (online) netwerken. Je adviseert (nieuwe) producten en diensten, en houdt je bezig met het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt. Naast het behalen van de (persoonlijke) omzetdoelstellingen richt je je samen met de rest van team Commercie op 9+ klantbelevingen; het overtreffen van de verwachtingen van de klant. Je geeft vanuit jouw eigen ervaring en inzichten mede richting aan de activiteiten van de marketingafdeling. Bij alle handelingen maak je zelf de afweging in hoeverre je handelen in dienst staat van de klant en de doelstellingen van Sazas.

Jouw profiel

Je hebt een aantoonbaar hbo-werk en denkniveau, voldoet aan de eisen van de Wft (Wft-Basis, Wft adviseur Inkomen, PE en PA) en je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent commercieel en ondernemend ingesteld en target- en salesgedreven. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je bent een zelfstandig werker, maar ook een goede teamspeler. Je hebt doorzettingsvermogen en bent representatief. Bovendien ben je creatief, klantgedreven, overtuigend en resultaatgericht. Je bent in staat om een volwaardig gesprekspartner te zijn op diverse niveaus binnen middelgrote en grote bedrijven. Je hebt affiniteit met verzuimproblematiek, gezond werken en/of arbeidsomstandigheden.

Wat wij bieden

Een dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging en werken binnen een professionele organisatie, waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het salaris bedraagt maximaal bruto € 5.909,75 op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook geldt er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een goede vergoedingsregeling voor reiskosten en een goede pensioenregeling. Ook vinden we het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt, waarvoor we goede opleidingsmogelijkheden bieden. Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Over ons

Sazas is een kleine verzekeraar. Wij geloven dat daar onze kracht in schuilt. De klant is bij ons geen nummer. Onze missie is om bedrijven in Nederland een stuk gezonder te maken. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. 

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in 2020 voor het vierde jaar op rij als eerste geëindigd zijn in het klanttevredenheidsonderzoek Inkomen Zakelijk van het Verbond van Verzekeraars. Hiernaast hebben wij, op basis van ons interne medewerkerbetrokkenheidsonderzoek, zojuist het certificaat van Topwerkgever mogen ontvangen. Hieruit blijkt dat de tevredenheid bij Sazas ruim hoger is dan gemiddeld in Nederland.

Bij Sazas zijn ca. 80 medewerkers werkzaam. Wij zijn gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en hoog probleemoplossend vermogen. Het klantbelang staat bij Sazas centraal. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak. We hanteren de merkwaarden persoonlijk, toegankelijk, deskundig, duurzaam en hulpvaardig als leidraad voor ons handelen.

Interesse?

Solliciteer dan vóór 27 oktober door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar Aigrid Klijn via aigrid.klijn@sazas.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Madhu Mathoera (manager Commercie) via 06 57 20 49 00.

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.