Sazas Klantenservice Banner

Sazas Premies 2019

Uw premieoverzicht

Bent u werkgever en heeft u bij Sazas een verzuimverzekering afgesloten? Dan valt dinsdag 6 november bij u uw premieoverzicht voor 2019 op de mat. Bij het overzicht ontvangt u een nieuwsbrief met aanvullende informatie over de premies voor 2019. Bent u accountant of adviseur, dan ontvangt u het overzicht van uw klanten een week eerder op dinsdag 30 oktober.

Webinar over de premieontwikkeling 2019

Sazas Webinar Premie 2019 (1)

Dit jaar hebben we voor het eerste voor onze klanten een webinar over de premieontwikkeling gehouden. In het webinar geven we uitleg over de verzuimcijfers en alle ontwikkelingen en trends. Vervolgens lichten we toe wat de invloed daarvan is op de nieuwe premies voor 2019. Wilt u het webinar terugkijken? Log dan in op MijnSazas. U krijgt dan de mogelijkheid aangeboden om het webinar te bekijken.

Wilt u uw verzuimverzekering aanpassen?

Dit kan snel en makkelijk via www.mijnsazas.nl. Log in en klik op Verzekering aanpassen? U komt dan in een handige tool waarmee u de dekkingsvorm van uw verzuimverzekering kunt wijzigen. U ziet direct het effect op uw premie. U kunt op basis van uw wijzigingen vanuit de tool een nieuwe offerte aanvragen of direct de wijzigingen bevestigen. De tool blijft beschikbaar tot 5 december 2018.   

Opbouw van uw premie

Bij de opbouw van uw premie spelen verschillende elementen een rol. In de folder Hoe komt uw premie tot stand leggen we uit hoe uw premie berekend wordt en welke factoren van invloed zijn. 

Overige premies 2019 en voorwaarden

De premies voor de PLUS-verzekering en de arbopakketten blijven gelijk in 2019. Bekijk hier het overzicht met alle overige Sazas-premies voor komend jaar. De voorwaarden voor 2019 zijn niet gewijzigd en blijven gelijk aan die van 2018.

Heeft u nog vragen over uw premie voor 2019?

Neem contact op met onze klantenservice via 088 56 79 100  of kijk bij Veelgestelde vragen over de premie voor 2019.

 


Bereken de premie voor uw Sazas Verzuimverzekering

Sazas helpt als u in de knoop zit

Bereken uw premie