De Sazas Verzuim-verzekeringspremie 2021

Uw premieoverzicht

Bent u werkgever en heeft u bij Sazas een verzuimverzekering afgesloten? Dan valt 5 of 6 november bij u uw premieoverzicht voor 2021 in de brievenbus. Bij het overzicht ontvangt u een nieuwsbrief met aanvullende informatie over de premies voor 2021.
Bent u accountant of adviseur, dan ontvangt u het overzicht van uw klanten een week eerder op 29 of 30 oktober.


Webinar over de premieontwikkeling 2021

Sazas premie 2021

Op dinsdag 24 november hebben we voor onze klanten een webinar gehouden over de premieontwikkeling. In dit webinar geven we uitleg over de verzuimontwikkelingen, de trends en de invloed ervan op de premies voor 2021. Ook besteden we aandacht aan mogelijkheden om oudere medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Bent u Sazas-klant, dan ontvangt u in de week van maandag 30 november een e-mail met een link om het webinar terug te kunnen kijken. 

Wilt u uw verzuimverzekering aanpassen?

Tot en met donderdag 3 december 2020 was het mogelijk om in www.mijnsazas.nl via onze premietool de dekkingsvorm van uw verzekering aan te passen. Deze tool is niet langer beschikbaar. Heeft u hier nog vragen over, neem dan contact op. Onze klantadviseurs staan voor u klaar.


Belangrijk: kloppen al uw gegevens nog?

Om ervoor te zorgen dat wij aan u de juiste bedragen uitkeren en factureren is het belangrijk dat alle gegevens kloppen. Via www.mijnsazas.nl kunt u (onder andere) controleren of al uw medewerkers zijn aangemeld en of de juiste lonen zijn opgegeven. Bij te lage lonen bent u onderverzekerd. Dit heeft gevolgen voor de uitkering die u ontvangt tijdens ziekte van uw medewerker én voor de eventuele uitkering die uw zieke medewerker ontvangt als er een PLUS-verzekering is afgesloten.
Tip: controleer gelijk even of al uw contactgegevens nog kloppen.


Opbouw van uw premie

Bij de opbouw van uw premie spelen verschillende elementen een rol. In de brochure Hoe komt uw premie tot stand leggen we uit hoe uw premie berekend wordt en welke factoren van invloed zijn. Heeft u een MKB verzuim-ontzorgverzekering? Bekijk hier de premieopbouw MKB verzuim-ontzorgverzekering.


Overige premies 2021 en de voorwaarden

Bekijk hier het overzicht met alle Sazas-premies voor komend jaar. De voorwaarden voor 2021 zijn aangepast. Kijk voor meer uitleg over de aanpassingen bij de Veelgestelde vragen over de premie voor 2021.

Arbodienstverlening

Alle ontwikkelingen op het gebied van verzuim, waarover u onze nieuwsbrief heeft kunnen lezen, hebben ook gevolgen voor de arbodienstverlening en de premie die u hiervoor betaalt. U leest er meer over in onze veelgestelde vragen over de premie voor 2021. Maakt u nog gebruik van het arbopakket 'Eigen regie'? Neem dan contact met ons op voor advies, we leggen u graag uit waarom.

Verzuim verkorten en voorkomen

Ziekteverzuim kost geld. Als het lukt om het verzuim te verlagen, dan bespaart u dus kosten. Nog beter is het als u het verzuim weet te voorkomen. Een effectief verzuimbeleid helpt daarbij. Een brede kijk op het welzijn van uw medewerkers en een doelgerichte begeleiding bij ziekteverzuim, zorgen ervoor dat uw zieke medewerker weer sneller aan het werk kan. Veel van onze kennis op dit gebied delen we op onze website. Wilt u er meer over weten? Lees meer over verkorten en voorkomen van verzuim.


Heeft u nog vragen over de premie voor 2021?

Neem contact op met onze klantenservice op 088 56 79 100 of kijk bij Veelgestelde vragen over de premie voor 2021.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: