Recente activiteiten van Sazas

Lees hier over de activiteiten die Sazas de afgelopen tijd heeft ondernomen.

Week van het geld 

In de Week van het geld (12 t/m 16 maart) stonden een aantal van onze medewerkers voor de klas! Zij gaven gastlessen aan kinderen van groep 7 en 8 over verzekeren.

In de Week van het geld worden op basisscholen in heel Nederland door medewerkers van onder meer banken, verzekeraars en gemeenten ruim 5.000 gastlessen en workshops gegeven over omgaan met geld. Onder het motto 'jong geleerd is oud gedaan' wil het platform Wijzer in geldzaken met de Week van het geld basisscholieren voorbereiden op financiële zelfstandigheid in de toekomst.

De ervaringen van de Sazas medewerkers waren zeer positief. Enkele reacties: “Het was erg leuk om te doen”, “Kinderen wisten al het een en ander over verzekeren”,  “De kinderen waren enthousiast en gingen tijdens het spel echt met elkaar in overleg over wat ze nou wel en niet moeten verzekeren”.

Sazas en Libertas organiseren samen een Paasbuffet

Alleenstaanden, chronisch zieken en ouderen in Leiden die het wat minder breed hebben, konden genieten van een heerlijk Paasdiner.Een kleine zestig mensen waren aanwezig. Lees hier meer. 

Bereken de premie voor uw Sazas Verzuimverzekering

Sazas helpt als u in de knoop zit

Bereken uw premie