Bloembollen Sazas Verzuimspecialist

Eindafrekening 2014 beschikbaar in Mijn SAZAS

Tot 1 april 2015 kunnen relaties die voor eindafrekening hebben gekozen, de definitieve lonen 2014 doorgeven via Mijn SAZAS.

SAZAS heeft het makkelijk voor u gemaakt. Alle werknemers waarvoor eindafrekening van toepassing is, staan overzichtelijk onder elkaar.

Bent u accountant en vult u de eindafrekening voor uw relaties in, dan ziet u nu snel welke werkgevers eindafrekening hebben. Dit herkent u aan een rood bolletje achter de werkgever. Dit betekent dat de eindafrekening nog doorgegeven moet worden. Zodra de eindafrekening definitief is doorgegeven verandert dit bolletje in de kleur groen.

TIP: Controleert u eerst of alle dienstverbanden nog up to date zijn voordat u de eindafrekening 2014 invult. Het invullen van de eindafrekening kan zonder handleiding.

Bijzonderheden

Als een werknemer langer dan een half jaar arbeidsongeschikt is, dan ziet u een driehoekje met een uitroepteken achter de werknemer staan. Hier is dan iets aan de hand. Er verschijnt dan de volgende tekst: LET OP: heeft u het loon van de arbeidsongeschikte werknemer conform CAO na een half jaar van ziekte verlaagd naar 90%, dan moet u voor de eindafrekening toch het volledige en ongekorte jaarloon (100%) opgeven.

Vragen

Voor vragen verwijzen wij u naar de keuze 'Veel gestelde vragen' in het menu. Hieronder vindt u 'Eindafrekening'. Staat uw vraag er niet bij, neemt u dan contact op met de Klantenservice van SAZAS. Ze zijn bereikbaar onder nummer 071-568 91 99.

 

Bereken de premie voor uw Sazas Verzuimverzekering

Sazas helpt als u in de knoop zit

Bereken uw premie