Zijn de voorwaarden voor 2021 nog aangepast?

Ja, de algemene voorwaarden voor onze verzuimverzekering is aangepast. Wat de belangrijkste wijzigingen zijn leggen we graag uit.

  • De keuze in eigenrisicoperiode is aangepast. Per 1 januari 2021 kunt u kiezen uit de volgende opties: 2, 4, 6, 13, 26 of 52 weken. Een eigenrisicoperiode van 52 weken is onder bepaalde voorwaarden mogelijk. De 52 weken optie is niet beschikbaar voor de MKB verzuim-ontzorgverzekering.
  • Het beperkt stapsgewijs kunnen verlagen van de eigenrisicoperiode. Lees meer over hoe het stapsgewijs verlagen van de eigenrisicoperiode werkt.
  • Artikel 16 over onze poortwachtergarantie is verduidelijkt. Wanneer UWV een loonsanctie oplegt dan vergoed Sazas maximaal 70% van het verzekerde jaarloon van de betreffende medewerker. Hierbij wordt gekeken naar het verzekerde jaarloon van de medewerker op de eerste ziektedag.
  • Artikel 27 over de wijziging van premie en/of voorwaarden is verduidelijkt. Er wordt meer uitleg gegeven over wanneer wij de premie en/of voorwaarden kunnen wijzigen en hoe dit gebeurt.
Bekijk de nieuwe voorwaarden voor 2021.

◄ Terug naar Veelgestelde vragen: Premie 2021
Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: