Preventiespreekuur

Hebben uw medewerkers vragen over veilig en gezond werken? Bijvoorbeeld over werkrisico's, beschermingsmiddelen of gezondheidsklachten die misschien te maken hebben met het werk? Dan kunnen zij daarmee terecht op het preventiespreekuur. 

Onze ketenpartner Stigas organiseert dit preventiespreekuur. Bent u als werkgever aangesloten bij Stigas? Dan is een bezoek gratis. Is uw bedrijf niet bij Stigas aangesloten, maar wilt u toch dat uw medewerkers van het preventiespreekuur gebruik kunnen maken? Dan kunt u het preventiepakket bij ons afsluiten. 

Beroepsgeheim

De medewerkers van Stigas hebben een beroepsgeheim. Dit betekent dat zij gegevens van uw medewerkers strikt vertrouwelijk behandelen. Als uw medewerker het preventiespreekuur bezoekt, dan informeert Stigas u hier niet over. Zelfs wij krijgen geen enkele informatie over een bezoek aan het preventiespreekuur. Kan de medewerker de gezondheidsklachten alleen verminderen door aanpassing van het werk of de functie? Dan krijgt hij of zij het advies om dit eerst met u als werkgever te overleggen.

Preventiespreekuur

Vrijwillig bezoek preventiespreekuur

U kunt uw medewerkers adviseren om met vragen naar het preventiespreekuur te gaan, maar u mag ze niet verplichten. Een bezoek is altijd vrijwillig.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het preventiespreekuur, of een afspraak maken? Neem dan contact op met de Stigas Servicedesk: 085 044 07 00 en kies voor optie 1.

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: