Aantal keer gelezen:
 410


Sazas 25 jaar: Vitale mensen in gezonde bedrijven

Op 23 augustus 2018 bestaat Sazas alweer 25 jaar. Gedurende dit jaar nemen wij u graag mee in de wereld van 25 jaar Sazas. Dit doen we door middel van allerlei interessante, nuttige content en andere activiteiten.

Over Sazas

Sazas is uw verzuimspecialist. Sazas is opgericht in 1993 op initiatief van werkgevers- en werknemersorganisaties als antwoord op de Wet Terugdringing Ziekteverzuim. Sazas werkt aan vitale mensen in gezonde bedrijven. Dit kunnen we niet alleen, maar doen wij samen met onze klanten. Zo helpen we het financiële risico van verzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid te beperken en helpen we bedrijven met het voorkomen en verminderen van verzuim om zo de kosten van verzuim laag te houden.

Dit doen we al 25 jaar

Al 25 jaar helpen wij bedrijven op het gebied van verzuim. We legden onze wortels in de Agrarische en Groen sector. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. 

Dit vieren we graag met u. Een jaar lang delen wij onze kennis en ervaring in de vorm van whitepapers, webinars, blogs en vlogs. We posten nuttige stukken op onze website over alle zaken die met verzuim te maken hebben en voor u interessant zijn. Daarnaast hebben we acties waar u leuke prijzen kunt winnen voor u en uw collega’s. Want zonder u hadden we geen 25 jaar kunnen halen. 

25 jaar ontwikkelingen in verzuim

De afgelopen 25 jaar veranderde de wereld van ziekte en verzuim volledig. De rode draad? Dat er steeds meer risico op het bordje van de werkgever ligt. En het voorkomen van verzuim is een belangrijkere rol gaan spelen. 

► 
Lees meer

Verzuim kan in de papieren lopen

Wanneer een ondernemer grip houdt op verzuim, dan kan dat aardig schelen in de portemonnee. Bij Sazas houden wij als vuistregel aan dat de loonkosten bij ziekte verdubbelen. 

► 
Lees meer

Persbericht 

Lees hier het persbericht over ons jubileum dat is verzonden. Via de volgende links kunt u publicaties van andere partijen lezen over ons (jubileum) en ons persbericht: 

Onze klanten aan het woord 

We vinden het belangrijk om onze klant aan het woord te laten met hun ervaringen rondom verzuim en integratie. Lees via onderstaande links de verhalen van enkele klanten die we de afgelopen 25 jaar ondersteund hebben. Hierdoor konden zij zich richten op waar ze goed in zijn; ondernemen. 

Tijdlijn Sazas 25 jaar 

Niet goed leesbaar? Klik hier voor een grotere tijdlijn van Sazas 25 jaar


Gepubliceerd op:
 
Meer weten over verzuim? Meld u aan voor één van onze nieuwsbrieven: