Sazas actief op HR Live 2022

Op donderdag 13 oktober komen ruim 1.000 HR-managers en -specialisten naar HR Live, hét HR-evenement in Nederland. Jaap Bressers, één van Nederlands meest succesvolle sprekers, verzorgt samen met onze verzuimexperts een workshop over het actuele onderwerp ‘Duurzame inzetbaarheid’. Jaap behandelt dit onderwerp op de voor hem kenmerkende, passievolle manier, met een duidelijke link naar de kennis van Sazas als verzuimspecialist. Als partner van HR Live stellen wij ook één van onze veelgevraagde whitepapers beschikbaar aan alle bezoekers van dit evenement.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid gaat onder andere over het belasten van uw medewerkers, op een gezonde en veilige manier en juist ook op langere termijn. Dat levert uw bedrijf veel voordeel op. In onze whitepaper 'De meerwaarde van ouderen op de werkvloer' leest u bijvoorbeeld waarom oudere medewerkers voor elk bedrijf van waarde zijn. Ook laten wij zien welke misverstanden over oudere medewerkers bestaan. Het overzicht van al onze whitepapers vindt u via de button 'Whitepapers voor werkgevers'.

Sazas actief op HR Live 2022

Maak kennis met Sazas

Op de gezellige Expo van HR Live kunt u in een ongedwongen sfeer en geheel vrijblijvend kennismaken met Sazas. Heeft u vragen aan onze adviseurs? Zij kunnen u helpen met uw specifieke HR-vragen over het ziekteverzuim in uw eigen organisatie. De Expo bevindt zich rond de twee grote netwerkterrassen van HR Live. Tijdens het hele evenement gaan onze adviseurs graag persoonlijk met u in gesprek over het verlagen en verminderen van het verzuim. U vindt ons in onze Meet & Greet op standnummer 37. Voorafgaand aan uw bezoek kunt u op onze website alvast wat meer informatie over een aantal van onze adviseurs vinden.