Sazas werkt samen met Stichting Hartekind en steunt het Ronald McDonald Kinderfonds

Aantal keer gelezen:
 316
Sazas heeft als verzuimspecialist Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) hoog in het vaandel staan. Om hieraan inhoud te geven geloven wij onder andere in duurzame samenwerkingen met goede doelen. Sinds kort ondersteunen we daarom twee goede doelen: Stichting Hartekind en het Ronald McDonald Kinderfonds. Zo leveren we een mooie bijdrage aan zieke kinderen en hun ouders. Over deze samenwerkingen vertellen we u hieronder meer.

Hartekind Sazas Tekenmoment

Samenwerking met Stichting Hartekind

Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen met een hartafwijking met het doel om hun overlevingskansen te vergroten en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Wij zijn enorm blij om te mogen delen dat Sazas de komende vijf jaar Stichting Hartekind als één van haar partners heeft geselecteerd.

Onze samenwerking betekent dat wij de komende vijf jaar het Hartekind Boek ondersteunen en lid zijn van de Vrienden van Hartekind. Daarnaast zullen wij ondersteunen bij projecten die inhoud geven aan de doelstelling van Hartekind. De overeenkomst met Hartekind is in de Hartekindweek 2022 ondertekend (zie foto). Wij mochten toen ook het eerste exemplaar van de tweede druk van het Hartekind Boek in ontvangst nemen.


Samenwerking met Ronald McDonald Kinderfonds

Sazas draagt ook het Ronald McDonald Kinderfonds een warm hart toe. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. En ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Bij Sazas zijn we trots dat we ook voor deze stichting ons steentje kunnen bijdragen.

Hoe ziet de samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds eruit? Sazas sponsort de plekken die het Ronald McDonald Kinderfonds heeft om zieke kinderen en hun familie dichterbij elkaar te brengen. Denk hierbij aan de huizen, huiskamers en vakantiehuizen in heel Nederland. Ook bekijken we de mogelijkheden voor onze deelname aan de Business Breakfast Clubs en het verzorgen van een maaltijd in één van de huizen. Verder doet het team Sazas Vitaal op 25 en 26 juni 2022 mee met de HomeWalk, waarbij wij 24 uur wandelen om geld in te zamelen voor de stichting.

Gepubliceerd op:
 
Meer weten over verzuim? Meld u aan voor één van onze nieuwsbrieven:

Ook interessant voor u:

 • Integer Muur Kantoor

  Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen

  Wij werken mee aan een wereldwijd gezond & duurzaam (werk)klimaat door een eigen bijdrage (hoe groot of klein ook) te leveren aan milieu en maatschappij. Sazas is dus een maatschappelijk betrokken en duurzame ondernemer. Maar hoe doen we dat?
  Over Sazas
 • Wij zijn sazas

  Wij zijn Sazas

  Sinds 1993 helpen wij als verzuimspecialist met succes het mkb om verzuim te verminderen en te voorkomen. En dit doen we op een persoonlijke manier.
  Over Sazas
 • Hans-Eelco-directie-interview.jpg

  Bestuur en organisatie

  Sazas is een Onderlinge Waarborgmaatschappij (OWM). Dit betekent dat de leden een belangrijke rol vervullen in het toezicht op en advies aan de directie. Sazas heeft een directie, een raad van commissarissen en een eigen ledenraad. Bij onder andere benoemingen van de ledenraad besluit de ledenvergadering.
  Over Sazas