Sazas hoofdsponsor RSC Jaarcongres 2023

Aantal keer gelezen:
 121

Op woensdag 5 april 2023 is Sazas als hoofdsponsor aanwezig op het jaarcongres van het Register Specialistisch Casemanagement (RSC) in Apeldoorn. Als bezoeker van het RSC Jaarcongres 2023 kunt u in een ongedwongen sfeer op een persoonlijke manier kennismaken met Sazas, uw verzuimspecialist.

Onze medewerkers staan u op de gezellige Informatiemarkt graag te woord over situaties in uw eigen organisatie. Zo kunnen onze verzuimexperts Jallal Fatah en Bjûkje de Heer u uitgebreid informeren over voorkomen en verminderen van ziekteverzuim. Marc Breedveld, onze WIA-expert, praat u bij over ziekteverzuim en de meest recente ontwikkelingen in het WIA-domein. En Edwin van Vliet, onze Adviseur Inkomen, kan laten zien welke verzuimoplossing het beste aansluit op de specifieke behoeftes van uw organisatie.

RSC Jaarcongres 2023 Sazas

Verzuim en casemanagement

De bezoekers van het RSC Jaarcongres ondersteunen we met onze kennis van verzuim, casemanagement en re-integratie. Niet alleen op persoonlijke wijze, maar ook met verschillende verzuimverzekeringen en kosteloze whitepapers, webinars en maandelijkse digitale nieuwsbrieven. Download alvast een whitepaper, bekijk een webinar of neem een abonnement op de Sazas Nieuwsbrief. Op woensdag 5 april spreken Jallal, Bjûkje, Marc en Edwin u graag verder in Theater Orpheus in Apeldoorn.

 

 • Whitepaper Voorbeeld Verzuimprotocol Voor Accountants, Tips Voor Uw Klanten

  Whitepapers

  Sazas deelt als verzuimspecialist graag haar kennis over ziekteverzuim. In onze (gratis) whitepapers vindt u informatie over specifieke verzuimonderwerpen, zoals Werkstress, Thuiswerken en Bewegen tijdens het werk. Dit alles voorzien van waardevolle inhoudelijke en praktische tips.
  Overzicht whitepapers
 • Webinar Het Belang Van Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

  Webinars

  Sazas-medewerkers presenteren in aansprekende (gratis) webinars hun kennis van verschillende verzuimonderwerpen. Denk hierbij aan de werking van de WIA, het voorkomen van psychisch verzuim en het belang van preventief medisch onderzoek.
  Overzicht webinars
 • Meer weten over verzuim, meld u aan voor de nieuwsbrief voor accountants van Sazas

  Sazas Nieuwsbrief

  Met een abonnement op de Sazas Nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond ziekteverzuim. Ook delen we tips om het verzuim in bedrijven te verlagen en voorkomen. U ontvangt de nieuwsbrief via e-mail, ongeveer één keer in de zes weken.
  Aanmelden nieuwsbrief

Daarom Sazas:

Toegankelijk

Bereikbare adviseurs

Direct deskundig antwoord: onze goed bereikbare adviseurs helpen u persoonlijk verder.
Hulpvaardig

Alles geregeld

Alles voor u in één keer geregeld: loondoorbetaling, verzuimbegeleiding en re-integratie.
Duurzaam

Samen beter worden

Samen met u, onze experts en onze arbodiensten zorgen we voor langdurig grip op het verzuim in uw bedrijf.
Gepubliceerd op:
 
Meer weten over verzuim? Meld u aan voor één van onze nieuwsbrieven: