Sazas aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs

Aantal keer gelezen:
 409

Op 9, 10 en 11 januari 2024 is Sazas aanwezig op Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg, samen met onze partner Koninklijke VHG. Deze jaarlijkse vakbeurs trekt gemiddeld 16.000 bezoekers en is hét kennis- en netwerkmoment voor hoveniers en andere groenspecialisten. Ziekteverzuim zorgt op dit moment voor grote risico’s in de groene sector. Tijdens deze driedaagse beurs laten we zien hoe u als werkgever deze risico’s zo klein mogelijk kunt houden.

Groene Sector Vakbeurs

Verzuim verminderen en voorkomen

U bent van harte welkom op onze stand op het VHG-plein. Daar staan onze adviseurs klaar voor een kennismaking met u en uw bedrijf, om samen te onderzoeken hoe u verzuim zoveel mogelijk kunt verminderen en voorkomen. Zij kunnen u voorzien van informatie over onze verzuimverzekering en andere oplossingen. Bestaande klanten en relaties praten we ook graag bij over nieuwe ontwikkelingen; onze verzuimexperts zijn aanwezig en zien voor het nieuwe jaar 2024 een aantal trends rond ziekteverzuim. Bovendien verzorgen zij speciaal voor werkgevers in de groensector een boeiende presentatie op het podium van het VHG-plein. Tijdens deze presentatie gaan zij in op vragen als:

 • Wat zijn de risico’s als één van uw medewerkers uitvalt?
 • Wat kunt u als werkgever in de groensector doen om uitval zoveel mogelijk te voorkomen?
 • En wat kunt u doen als een medewerker zich toch ziekmeldt?

Sponsor Nederlands Kampioen Hovenier 2024

De Groene Sector Vakbeurs barst van de beleving. Denk aan prachtig aangelegde groene zones en diverse zaag- en tuinaanlegwedstrijden. Ook dit jaar vindt op de vakbeurs weer een tuinaanlegwedstrijd plaats: op de laatste beursdag strijden vier mbo-teams tegenover onze stand voor de titel van Nederlands Kampioen Hovenier 2024. Deze wedstrijd is onderdeel van de Skills Heroes mbo-competities. Sazas is betrokken als sponsor van dit kampioenschap en wenst alle deelnemers alvast heel veel plezier en succes.

Gepubliceerd op:
 
Meer weten over verzuim? Meld u aan voor één van onze nieuwsbrieven:

Ook interessant voor u:

 • Klantverhaal Boomkwekerij Maaijen V.O.F. uit Boskoop - Sazas

  Klantverhaal: Boomkwekerij Maaijen V.O.F. uit Boskoop

  Boomkwekerij A&E Maaijen V.O.F. in Boskoop wordt al vijftien jaar gerund door Erwin en Arie Maaijen. Door de flinke groei van de laatste jaren werken de ondernemers sinds drie jaar met personeel. Naast het aantrekken van nieuw personeel is het behouden van personeel minstens zo belangrijk. Verzuim speelt een belangrijke rol bij het behouden van personeel. Erwin heeft ook nog enkele tips om verzuim te beperken.
  nieuws
 • Gelukkige Medewerker Sazas

  Duurzame inzetbaarheid medewerkers

  Hoe zorgt u dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven wanneer vraag en aanbod van werk veranderen? In dit artikel leest u meer over duurzame inzetbaarheid en hoe u dit kunt inzetten.
  Kennisbank