Sazas de verzuimspecialist met verzuim-oplossingen om uw bedrijf gezond te houden

Sazas is verzuimverzekeraar én –specialist. Met de Sazas verzuimverzekering loopt u geen onnodig financieel risico als één van uw medewerkers ziek wordt. En met onze verzuimoplossingen helpen wij u om uw bedrijf gezond te houden.

Uw voordelen als lid van Partos

  • Re-integratiekosten volledig vergoed in combinatie met arbodienstverlening Compleet.
  • U hoeft geen verzuimpercentage op te geven en ontvangt bovendien een aantrekkelijke instappremie bij een loonsom onder de € 300.000,-.
  • 5 % instapkorting voor het 1e jaar en bij een contractsduur van 3 jaar.
  • Uw eigen online portaal waar u zelf werknemers ziek- en herstel meldt en inzicht heeft in uw verzekeringszaken.
  • Vaste contactpersonen die u ook ’s avonds kunt bellen.
  • Advies en hulp bij langdurig verzuim door onze WIA-expert.

Wie wij zijn

Sazas is meer dan verzekeraar alleen. Wij zijn verzuimpecialist. Naast onze verzuim- en inkomensverzekeringen bieden we diverse oplossingen om uw bedrijf gezond te houden. Zoals onze training VerzuimOnderDeDuim. Wij werken zonder winstoogmerk. Wij zijn als verzekeraar klein van stuk. En daarin schuilt precies onze kracht. U bent bij ons geen nummer. Eindeloos doorverbinden? Daar doen we niet aan. U wordt geholpen door vaste medewerkers die kennis van zaken hebben. Dat is de kracht van Sazas.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Sazas of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met mij op. U kunt mij bellen op werkdagen, ook buiten kantoortijden op 088 56 79 104. Of laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier, dan neem ik contact met u op.

Rahamed Bholai
Medewerker Klantenservice

Niet gevonden wat u zocht? Bel of mail: