Vacature:
Ervaren Salesforce Specialist

voor 32-38 uur per week


Heb je passie voor digitale transformatie? En vind je het leuk om in oplossingen te denken? Ter versterking van ons ICT-team zijn we opzoek naar een ervaren Salesforce Specialist. Word jij onze nieuwe collega? Lees snel verder. 

Vacature Salesforce Specialist bij Sazas

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de implementatie, optimalisatie en het beheer van Salesforce (Sales- & Service Cloud) oplossingen. Je hebt interesse om een leidende rol te hebben bij het ontwerpen en implementeren van oplossingen op het Salesforce platform. Hierbij maak je gebruik van de nieuwste technieken en past je best-practices toe. Samen met je collega’s en externe Salesforce consultants vertaal je klantvragen naar de beste antwoorden voor de klant. In OTAP-straat brengen jullie de ontwikkelde oplossingen tot leven, met behulp van APEX en Visualforce. Van database tot API, je vindt het gewoon gaaf om slimme dingen te bedenken. Daarnaast wil je het beste uit jezelf, het klantgedreven team en de mogelijkheden halen. Je werkt aan mooie projecten, innovatieve oplossingen en zorgt voor toegevoegde waarde voor onze collega’s en klanten.

Jouw team

Ons ICT-team zorgt ervoor dat onze IT-systemen altijd werken en vernieuwd blijven. Het team bestaat uit 11 medewerkers. We zoeken een enthousiaste Salesforce Specialist om ons ambitieuze team te versterken. 


Wat breng jij Sazas?

Om succesvol te zijn in deze rol, voldoe je aan de volgende criteria:
 • Een HBO-werk- en denkniveau;
 • Kennis van Salesforce-platform: je bent vertrouwd met het Salesforce-ecosysteem, inclusief de verschillende producten en technologieën;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met programmeren  (bijv. Apex, Visualforce) en declaratieve aanpassingen om oplossingen te bouwen (bijv. Process Builder, Flow);
 • Je werkt zelfstandig (je organiseert dagelijks je eigen werk) en coördineert het werk van externe consultants;
 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent analytisch en kunt bedrijfsvereisten analyseren en de beste technologieën te kiezen voor specifieke problemen;
 • Je bent professioneel in jouw manier van werken en communiceren.

Wat wij bieden

Een tijdelijk contract voor een jaar, met kans op verlenging bij goed functioneren.  Bij Sazas werk je in een fijne omgeving met een professionele, open en informele sfeer waar iedereen elkaar kent. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ook vinden we een goede balans in werk en privé belangrijk. Je kunt in overleg flexibel omgaan met jouw uren. Het salaris is minimaal € 3.759,97 en maximaal € 6.738,404 bruto per maand (op basis van een werkweek van 38 uur). Verder bieden we:
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Vakantietoeslag van 8%
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
 • Goede pensioenregeling
 • Mooie thuiswerkregeling
 • Goede opleidingsmogelijkheden
Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen op persoonlijk vlak en vakinhoudelijk. Daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden. Een ontwikkelassessment is ook onderdeel van de selectieprocedure. 


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het mkb. Wij helpen bedrijven het (financiële) risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en te verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht ligt. Onze missie is ‘vitale mensen in gezonde bedrijven’. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. 

Sazas heeft ongeveer 75 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie loopt via korte lijnen. Ook denken we niet in problemen maar in oplossingen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij een enthousiaste en gedreven Salesforce Specialist die voor iedere situatie de beste oplossing kan bedenken? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar aigrid.klijn@sazas.nl. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Marnix Velleman (Coördinator ICT Uitvoering) via 06 82238766 of marnix.velleman@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer over Sazas:

 • Wij zijn sazas

  Wij zijn Sazas, uw verzuimspecialist

  Sazas is een klantgedreven partner die haar klanten helpt op een persoonlijke, transparante en integere manier. Zo dragen we bij aan financieel gezonde bedrijven en vitale medewerkers in Nederland en aan een samenleving waarin iedereen kan deelnemen aan de arbeidsmarkt.

  Over Sazas
 • Werken bij Sazas

  Werken bij Sazas

  Onze open en informele sfeer is onze kracht. Dat merken niet alleen onze klanten, maar ook de Sazas-medewerkers. Bekijk onze openstaande vacatures.

  Werken bij Sazas
 • Vacature Medewerker Schadeservice

  Verhalen van onze collega's

  Hoe is het om te werken bij Sazas? Lees hier de verhalen van onze collega's Joyce, Sadia, Mitchel en Arnold.

  Werken bij Sazas