Sazas in de pers

Sazas wordt regelmatig in de media genoemd. Lees hier de laatste persberichten en opiniestukken over verzuim.

 • Samenwerking De Goudse verzekeringen en verzuimspecialist Sazas

  Persbericht: De Goudse Verzekeringen en verzuimspecialist Sazas gaan samenwerken

  De Goudse Verzekeringen en verzuimspecialist Sazas starten een samenwerking. Onderdeel van de overeenkomst is dat De Goudse voor 20% gaat participeren in Sazas, De Goudse en Sazas voeren verkennende gesprekken om het productassortiment van Sazas te verbreden met producten voor onder andere WIA, AOV en Ziektewet Eigen Risico van De Goudse. Ook wordt er gekeken naar het ontwikkelen van gemeenschappelijke arbodiensten.

  In de pers
 • Sazas: 'Verzuim agrarische en groene sector stijgt'

  Sazas: ‘Verzuim agrarische en groene sector stijgt’

  Het gemiddelde verzuimpercentage van medewerkers in de groene en agrarische sector is voor het jaar 2022 uitgekomen op 5,22% voor de eerste twee ziektejaren. Lees meer over de verzuimcijfers in de groene en agrarische sector in dit artikel.
  In de pers
 • Opiniestuk Stop De Controle Op Thuiswerkers En Stuur Aan Op Vertrouwen

  Opiniestuk: Werkgevers, stop de controle op thuiswerkers en stuur aan op vertrouwen

  Door de coronacrisis is (gedeeltelijk) thuiswerken zelfs voor veel medewerkers een voorwaarde geworden om het plezier in hun baan te behouden. ​​Bij een groot deel van werkgevers blijkt thuiswerken echter vooral het wantrouwen tegen de medewerker aan te wakkeren. Werkgevers zetten steeds vaker software in om thuiswerkers te controleren.
  In de pers
 • Opiniestuk: jong personeel is niet zaligmakend - Sazas

  Opiniestuk: Jong personeel is niet zaligmakend

  Bedrijven nemen graag jong personeel aan. Als je je als werkgever blind staart op het aannemen van jong personeel vanuit de gedachte dat zij weinig kans hebben op langdurige uitval, dan kom je bedrogen uit. Jonge mensen zijn bijvoorbeeld steeds vaker langdurig ziek door psychosociale klachten.
  In de pers
 • Goede doelen diner Sazas

  Persbericht: Sazas organiseerde een bijzonder herfstdiner

  Al 25 jaar helpt Sazas bedrijven om de risico’s van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en verminderen. Op 30 september hebben meer dan 150 vrijwilligers en hulpvragers uit Woerden een herfstdiner van Sazas gekregen om ze in het zonnetje te zetten.
  In de pers