Vraag het onze experts

Als werkgever bent u niet elke dag met een onderwerp als verzuim bezig. Daar heeft u Sazas voor, uw verzuimspecialist. Verzuim is een breed onderwerp, dat soms ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben we WIA-experts, verzuimexperts en een regresspecialist in dienst die u kunnen helpen.

WIA-experts

Heeft u een medewerker die al langere tijd ziek is en de verwachting is dat deze niet volledig herstelt binnen twee jaar? Neem dan contact op met Marc Breedveld en Sadia Azor, onze WIA-experts. Zij kunnen u meer vertellen over de gevolgen voor u en uw medewerker bij langdurig verzuim en uitleg geven over de wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA).

Lees meer over de WIA-experts

Verzuimexperts

Als verzuimspecialist ondersteunen wij u graag bij het voorkomen en het verlagen van verzuim. Heeft u vragen over het terugdringen van (hoog)verzuim binnen uw bedrijf of het voorkomen van verzuim? Neem dan gerust contact op met Bjûkje de Heer, onze verzuimexpert.

Lees meer over de verzuimexperts

Regresspecialist

Is uw medewerker arbeidsongeschikt door toedoen van een ander? Dan kunt u de kosten die u maakt (deels) verhalen op de verantwoordelijke partij. Het verhalen van (loon)schade vraagt om kennis van zaken, doorzettingsvermogen en geduld. Bij Sazas begrijpen we dat u hier als werkgever weinig tijd voor vrij kunt maken. Heeft u een verzuimverzekering afgesloten bij Sazas, dan verhaalt onze regresspecialist Rosita de Mos bij (loon)schade voor u de kosten bij de verantwoordelijke partij.

Lees meer over de regresspecialist