Verzuimdiensten

Sazas is méér dan een verzekeraar. Wij zijn uw verzuimspecialist. Naast onze verzuim- en inkomensverzekeringen helpen we ook om uw medewerkers vitaal aan het werk te houden. Zo ondersteunen we u bij het voorkomen en verminderen van ziekteverzuim. En dit betekent voor u minder kosten en regelwerk.

Hieronder vindt u een overzicht van de verzuimdiensten die Sazas aanbiedt.

Verzuimdiensten van Sazas

Onze verzuimdiensten voor het mkb

 • Arbodienstverlening

  Arbodienstverlening

  Met onze arbodienstverlening begeleiden we uw zieke medewerker. Met als doel: een gezonde en snelle terugkeer op de werkvloer.
  VERZUIMDIENST
 • Risico-inventarisatie en -evaluatie

  Risico-inventarisatie en -evaluatie

  Met de Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) brengt u de gezondheids- en veiligheidsrisico's van uw bedrijf in kaart. Een goed opgestelde RI&E helpt ongevallen en gezondheidsklachten te voorkomen.
  verzuimdienst
 • Interventies via Sazas

  Interventies

  Een interventie is een intensieve begeleiding (bijvoorbeeld coaching bij psychische klachten of mediation) om te voorkomen dat uw medewerker uitvalt. Lees er meer over.
  Verzuimdienst
 • Preventief medisch onderzoek

  Preventief Medisch Onderzoek

  Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) brengt de gezondheidsrisico's op het werk snel in kaart. Als dit op tijd gebeurt, kan onnodig verzuim worden voorkomen.
  verzuimdienst
 • Werkplekonderzoek

  Werkplekonderzoek

  Een niet passende werkplek kan klachten veroorzaken. Deze kunnen leiden tot verzuim. Een werkplekonderzoek kan eventuele klachten en verzuim voorkomen.
  verzuimdienst
 • Cursussen En Workshops Sazas

  Cursussen en workshops

  We hebben diverse cursussen en workshops voor werkgevers, medewerkers en zelfstandigen. Dit kan bij uw bedrijf georganiseerd worden, bij uw studieclub of op een andere locatie. In alle programma's is veel aandacht voor praktijkvoorbeelden.
  VERZUIMDIENST
 • Preventiespreekuur

  Preventief spreekuur

  Hebben uw medewerkers vragen over veilig en gezond werken? Bijvoorbeeld over werkrisico's, beschermingsmiddelen of gezondheidsklachten die misschien te maken hebben met het werk? Dan kunnen zij daarmee terecht op het preventief spreekuur.
  Verzuimdienst