Campagne Sazas Dec 23

Welkom bij Sazas, uw verzuim­specialist

Een verzuimverzekering van Sazas beschermt u tegen de (financiële) risico's van verzuim. Met per­soonlijk advies en hulp van onze verzuim­experts helpen wij u met het voor­komen en vermin­deren van verzuim. Lees alles over onze verzuimverzekering.
Ziekte In Het Buitenland

Welke regels rondom ziekte en vakantie zijn er?

Wat als een medewerker tijdens zijn of haar vakantie ziek wordt? En hoe werkt het precies met wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen? Antwoord op deze vragen en meer leest u in het whitepaper ‘Ziekte in het buitenland’.
Verzuim Voorkomen En Verlagen

Verzuim voorkomen; hoe doet u dat?

Is uw medewerker ziek? Dan kan een goede verzuimbegeleiding ervoor zorgen dat de medewerker weer snel en verantwoord aan de slag kan. Maar hoe kunt u als werkgever verzuim voorkomen? Lees de 10 tips en ga direct aan de slag.

Sazas Geboorteverlof En Zwangerschapverlof

Geboorte- en ouderschapsverlof; hoe werkt het?

Rondom zwangerschap, geboorte en verlof voor medewerkers en hun partners bestaat vaak onduidelijkheid. Sazas zet belangrijke aandachtspunten rondom geboorte- en ouderschapsverlof voor u op een rij.

Wat wordt uw premie?

Bij Sazas helpen we u om ziekte­verzuim te verlagen en te voorkomen met persoonlijk advies en hulp van onze verzuimexperts.

Bereken uw premie

Verzeker uzelf tegen verzuim

Hulp nodig?


Of bez­oek onze pagina
Veelgestelde vragen.

Waarom Sazas?

 • Sociaal en maatschappelijk betrokken

  Bij Sazas hebben we oog voor mens en maat­schappij.

 • Vitale mensen in gezonde bedrijven

  Het gemiddelde verzuimpercentage van onze klanten is lager dan het landelijke gemiddelde.
 • 61% is meer dan 10 jaar klant

  Bij Sazas hechten we waarde aan langdurige klantrelaties.


Welke verzuimverzekering past bij u?

Sazas is méér dan een verzuimverzekeraar. Als verzuimspecialist nemen wij bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid uw zorgen uit handen. Ook als u zelf ziek wordt. Vergelijk onze verzuimverzekeringen en kies de verzekering die het beste past bij uw wensen en situatie. U kunt de verzuimverzekering ook combineren met arbodienstverlening en werknemersverzekeringen naar keuze. Benieuwd naar de kosten? Bereken makkelijk zelf uw premie en ontvang direct een offerte.


Interessant voor u

 • Klantverhaal De van Eijk groep

  Klantverhaal De Eijk Groep: 'Keuze voor Sazas geeft rust'

  De Eijk Groep maakte de afgelopen jaren een flinke groei door. Toch zijn persoonlijke aandacht voor de medewerkers en een familiegevoel nog altijd erg belangrijk bij de groenvoorziener. De verzuimverzekeringen zijn al jarenlang ondergebracht bij Sazas.
  Klantverhaal
 • Nieuws van UWV: deze 3 belangrijke wijzigingen moet u kennen

  Nieuws van UWV: deze 3 belangrijke wijzigingen moet u kennen

  Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) heeft een aantal veranderingen doorgevoerd. De kans is groot dat u en uw medewerkers weleens met UWV te maken krijgen. In dit artikel brengen we u daarom op de hoogte van de 3 veranderingen.
  Nieuws
 • Hans van Bussel algemeen directeur

  Nederlanders zijn minder ziek: langdurig verzuim blijft hoog

  Het is voor het eerst sinds 2014 dat het ziekteverzuim van medewerkers daalt. Van elke 1000 werkdagen zijn we 48 dagen ziek. In 2022 waren dat nog 56 dagen.

  Hans van Bussel, algemeen directeur Sazas: ‘De trendbreuk is nog pril. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Ik zie de trendbreuk nog niet in alle sectoren, zoals in de agrarische sectoren. Maar we moeten deze kentering vasthouden. Dus zet als werkgever nog meer in op preventie’.

  Nieuws