Onze webinars 

Via onze (gratis) webinars delen we graag onze kennis als verzuimspecialist met u. Waardevolle kennis die bij kan dragen aan het voorkomen en/of verminderen van verzuim op het werk. In elk webinar praten een of meerdere collega's u bij over een specifiek onderwerp. We lichten het onderwerp inhoudelijk toe en komen met praktische tips.

 • Webinar Het Belang Van Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

  Webinar 'het belang van een preventief medisch onderzoek (PMO)'

  Als werkgever wilt u zo min mogelijk verzuim. Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is een handig middel om inzicht te krijgen in klachten en gezondheidsrisico’s die vaker voorkomen. Zoals psychische en fysieke klachten of aandoeningen die met een bepaald beroep te maken hebben. Sazas-medewerker Edwin van der Weide geeft een gratis webinar over het belang van een Preventief Medisch Onderzoek.
  webinar
 • WIA Experts Sazas

  Webinar 'over de WIA en WIA-ontwikkelingen'

  Marc Breedveld en Sadia Azor, WIA-experts bij Sazas, nemen u mee in de wereld van de WIA. Wat zijn recente ontwikkelingen op het gebied van de WIA, maar ook verwachtingen voor de komende tijd? En welke tips hebben zij voor u?
  Webinar
 • Webinar Ons Verzuimbeleid En Psychisch Verzuim Sazas

  Webinar 'psychisch verzuim, ontwikkelingen en tips'

  Liesbeth Post, HR manager bij Sazas, neemt u mee in de wereld van (psychisch) verzuim. Wat is de visie van Sazas op verzuim en wat is belangrijk in ons eigen verzuimbeleid? Wat is het verschil tussen mentaal en psychisch verzuim, en welke tips heeft zij waar u direct mee aan de slag kan in uw bedrijf?
  Webinar
 • Webinar Financieel Fitte Organisaties Sazas

  Webinar 'financieel gezonde bedrijven en hun risico's'

  Eelco de Haan, financieel directeur bij Sazas, neemt u mee in de wereld van financieel gezonde organisaties. Wat kunnen de gevolgen van financiële problemen van uw medewerkers voor uw bedrijf zijn, en wat kost dat? Hoe kunt u uw medewerkers met schulden signaleren en vervolgens helpen?
  Webinar