Vacature:
Accountmanager

voor 32-38 uur per week


Jouw team

Je bent onderdeel van een organisatie waar het klantbelang centraal staat. Als accountmanager ga je aan de slag binnen het team Commercie, waar ook de teams Klantenservice, Marketing & Communicatie en Behoud & Innovatie onder vallen. In jouw functie werk je nauw samen met jouw collega’s van Marketing & Communicatie met wie je jouw (online) acquisitie- en verkoopactiviteiten afstemt. Daarnaast heb je intensief contact met onze Adviseurs Inkomen en andere Accountmanagers over de gezamenlijke activiteiten rondom acquisitie en relatiebeheer.

Vacature Accountmanager bij Sazas

Commercie houdt zich binnen Sazas bezig met verkoop, productontwikkeling, (online) marketing en marketingcommunicatie. Je rapporteert aan de teamcoördinator en aan de manager Commercie. Ook werk je veel samen met de medewerkers van het klantteam en de commercieel adviseur binnendienst, waarbij de werkzaamheden over en weer goed worden afgestemd.


Dit ga je doen

Word jij onze nieuwe Accountmanager? Dan zorg jij voor rendabele omzet door relatiemanagement, werving van prospects en serviceverlening aan en behouden van bestaande klanten. Dit doe je waar mogelijk met cross-sell en het uitbouwen en onderhouden van (online) netwerken. Je adviseert (nieuwe) producten en diensten, en houdt je bezig met het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt. Naast het behalen van de (persoonlijke) omzetdoelstellingen, richt je je samen met de rest van team Commercie op 9+ klantbelevingen; het overtreffen van de verwachtingen van de klant. Je geeft vanuit jouw ervaring en inzichten mede richting aan de activiteiten van de marketingafdeling. Bij alle handelingen maak je zelf de afweging in hoeverre je handelen in dienst staat van de klant en de doelstellingen van Sazas.


Jouw profiel

Je hebt een aantoonbaar hbo-werk en denkniveau, voldoet aan de eisen van de Wft (Wft-Basis, Wft adviseur Inkomen, PE en PA) en je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent commercieel en ondernemend ingesteld en target- en salesgedreven. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je bent een zelfstandig werker, maar ook een goede teamspeler. Je hebt doorzettingsvermogen en bent representatief. Ook ben je creatief, klantgedreven, overtuigend en resultaatgericht. Je bent in staat om een volwaardig gesprekspartner te zijn op diverse niveaus binnen middelgrote en grote bedrijven. Bovendien heb je affiniteit met verzuimproblematiek, gezond werken en/of arbeidsomstandigheden.


Wat wij bieden

Een dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging en werken binnen een professionele organisatie, waar iedereen elkaar kent met een open en informele cultuur. Het salaris bedraagt ligt tussen € 3.951,42 en € 5.498,72 bruto op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 38 uur). Ook is er een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, een goede vergoedingsregeling voor reiskosten of een leaseauto en een goede pensioenregeling. Ook vinden we het belangrijk dat je je continu persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelt, waarvoor we goede opleidingsmogelijkheden bieden. Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de selectieprocedure.


Over ons

Sazas is dé specialist in verzuimoplossingen voor het mkb. Wij helpen bedrijven het risico van verzuim te beheersen en verzuim te voorkomen en te verminderen. De klant is bij ons geen nummer, het klantbelang staat centraal. We zijn een kleine verzekeraar en geloven dat daar onze kracht in schuilt. Onze missie is ‘vitale mensen in gezonde bedrijven’. Dat doen we door de kosten van verzuim laag te houden met oplossingen en diensten op het gebied van verzekeren, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Sazas heeft ongeveer 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Woerden (op loopafstand van het NS-station en goed bereikbaar met de auto). De samenwerking binnen de organisatie loopt via korte lijnen. Ook denken we niet in problemen maar in oplossingen. Onze kernwaarden zijn klantgedreven, ondernemend, resultaatgericht, transparant en integer en afspraak is afspraak.


Herken jij jezelf in het profiel?

Solliciteer dan snel door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar Aigrid Klijn via aigrid.klijn@sazas.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jan-Willem van Zeeland (manager ICT & Commercie) via 06 82 73 26 46 of jan-willem.van.zeeland@sazas.nl. Je kunt ook contact opnemen met Melchior Pabst (teamcoördinator accountmanagement) via 06 10 68 26 94 of melchior.pabst@sazas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer over Sazas:

 • Wij zijn sazas

  Wij zijn Sazas

  Sinds 1993 helpen wij als verzuimspecialist met succes het mkb om verzuim te verminderen en te voorkomen. En dit doen we op een persoonlijke manier.
  Over Sazas
 • Werken bij Sazas

  Werken bij Sazas

  Onze open en informele sfeer is onze kracht. Dat merken niet alleen onze klanten, maar ook de Sazas-medewerkers.
  Over Sazas
 • Vacature Medewerker Schadeservice

  Verhalen van onze collega's

  Hoe is het om te werken bij Sazas? Lees hier de verhalen van Joyce van Berkel, Online Marketeer en WIA-expert Sadia Azor.
  Over Sazas